Eva Herzigova: "Vodca este cel mai bun truc de înfrumusețare"

Multe celebrități aplică metode neconvenționale pentru a arăta bine, însă trucul dezvăluit de Eva Herzigova este cu totul neașteptat. Modelul a declarat într-un interviu recent că obișnuiește să folosească vodcă pentru a-şi decolora părul.
Herzigova susține că metoda ei de înfrumusețare dă rezultate foarte bune, scrie site-ul contactmusic.com.
 
"Dacă beau vodcă în fiecare noapte? Singura mea doză de vodcă zilnică este aceea care pe o folosesc pentru a-mi decolora părul... Şi este un truc care chiar funcţionează", a declarat ea într-un interviu publicat de ediția franceză a revistei Marie Claire.

Vedeta în vârstă de 40 de ani a mai dezvăluit că odihna este secretul aspectului său tineresc: "Cel mai bun truc al meu de înfrumusețare? Nu stau niciodată prea mult la soare, beau multă apă, multă odihnă și faptul că mă simt iubită!".

În interviul acordat, Eva Herzigova a mai spus că industria modei s-a schimbat în rău față de perioada în care ea cunoștea apogeul, la începutul anilor '90 și crede că modelele de astăzi se copiază prea mult unele pe altele. "În zilele noastre, toate fetele arată precum manechinele din vitrinele magazinelor, pentru că asta ți se cere să fii. Drăguță, dar fără carismă. Înainte, erau femei extraordinare, iar imperfecțiunile lor le făceau frumoase. Ele formau niște cupluri legendare: Cindy Crawford și Richard Gere, Stephanie Seymour și Axl Rose...", este de părere modelul de origine cehă. "Acum toată lumea arată la fel, era supermodelelor s-a sfârșit... Este trist...", a adăugat ea.
 
 

Eva Herzigova rămâne unul dintre cele mai admirate şi mai respectate modele profesioniste din lume şi este imaginea producătorului de ceasuri de lux elveţian Chopard, notează agenţia Mediafax. În 2010, ea a apărut în campania de promovare a unui parfum lansat de brandul Dolce & Gabbana, alături de alte două modele celebre - Claudia Schiffer şi Naomi Campbell.
 
 

Herzigova şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, după ce a câştigat un concurs de frumuseţe organizat la Praga de compania franceză Metropolitan Models. În mai 1994, firma americană Sara Lee a lansat o campanie publicitară bazată pe fotografiile modelului ceh, în urma căreia Herzigova a devenit celebră pe plan mondial, fiind numită "Miss Wonderbra" mult timp după această campanie, notează Mediafax. 
 
Ulterior, ea  a semnat contracte importante cu casele Victoria's Secret, Louis Vuitton, Hugo Boss şi a devenit unul dintre manechinele vedetă ale agenţiei Elle.
 
 

În aprilie anul acesta,  Herzigova a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a adus pe lume un băieţel, Edward.
 
 
 
Eva Herzigova şi omul de afaceri Gregorio Marsiaj au o relaţie din anul 2001. Cei doi au deja doi băieţi - George, născut pe 1 iunie 2007, şi Philippe, născut pe 13 martie 2011.
Vedeta a mai fost căsătorită, între anii 1996 şi 1998, cu Tico Torres, toboşarul trupei Bon Jovi


Foto: AFP/Mediafax, Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod