Beyonce, trasă de pe scenă în timpul unui concert

Cântăreaţa a fost dată jos de pe scenă şi trasă în mulţime de un admirator al ei, în timpul unui concert pe care artista americană l-a susţinut, sâmbătă seară, în Brazilia.
Artista americană a susţinut un concert sâmbătă seară, în cadrul turneului ei mondial, pe arena Estadio do Morumbi din oraşul brazilian Sao Paulo. În timp ce interpreta piesa "Irreplaceable", artista a început să interacţioneze cu spectatorii din faţa scenei.

La un moment dat, Beyonce s-a aplecat pentru a le cânta acestora, însă un admirator înfocat a prins-o de mână şi a dat-o jos de pe scenă, trăgând-o în mulţime, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax. Agenţii de securitate au intervenit imediat şi au ajutat-o pe artistă să urce din nou pe scenă.

Beyonce a continuat să cânte în timp ce doi agenţi de securitate încercau să îl dea afară de pe stadion pe admiratorul aflat la originea incidentului. Cântăreaţa a văzut ce se întâmplă şi le-a transmis agenţilor să îi permită acelui fan să rămână la concert.
 
 
După câteva secunde, Beyonce a dat mâna cu acel admirator, l-a întrebat cum îl cheamă şi a continuat concertul, relatează site-ul citat de Mediafax.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod