După nuntă, o altă provocare: Angelina Jolie se gândește să intre în politică!

Actrița a mărturisit că mariajul cu Brad Pitt i-a schimbat viața și că nu refuză ideea unei cariere politice pentru a se implica mai eficient în campaniile umanitare.

A trecut vremea când Angelina Jolie scandaliza presa și publicul cu fanteziile ei sexuale și cu aventurile prin care trecea cu ușurința unei starlete preocupate să trăiască clipa. Actrița americană s-a maturizat, iar relația cu Brad Pitt, încununată cu nunta din acest an, a propulsat-o la un alt nivel, în care activitățile umanitare sunt mai importante decât evenimentele mondene. Iar acum, Angelina mărturisește că e pregătită să facă pasul spre o treaptă superioară.

Într-un interviu care va fi publicat în ediția din decembrie a revistei Vanity Fair, actrița a dezvăluit că se gândește la o carieră politică pentru a valorifica mai bine activitatea sa umanitară.

"Când te implici în activitățile umanitare, ești conștient că trebuie să ții cont de politică. Pentru că dacă chiar vrei să faci o schimbare majoră, atunci ai o mare responsabilitate", a spus protagonista din "Maleficent".

"Dar, sincer, nu-mi dau seama în ce rol aș fi mai de ajutor", a adăugat ea, dând de înțeles că încă își evaluează viitorul.

Vedeta a vorbit și despre căsătoria cu Brad Pitt, din luna august, fără îndoială evenimentul monden al anului.

Ea a spus că acum viața se simte altfel și că "e drăguț" să fie soț și soție.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 6 Nov 2014, 09:33
    tare...

    Daca o nunta e o provocare....pai cum ar fi sa impodobeasca bradul,sau sa culeaga trandafiri din gradina?!

    1
    0

  • bob pe 6 Nov 2014, 09:29
    se plictiseste...

    Ce sa mai faca si ea,daca simte imboldul,ca Udrea ?! (singurul aspect in care se pot compara)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod