După nuntă, o altă provocare: Angelina Jolie se gândește să intre în politică!

Angelina Jolie și Brad Pitt formează unul dintre cele mai importante cupluri de la Hollywood


Angelina Jolie a fondat în 2012, alături de fostul ministru de externe britanic William Hague, Iniţiativa pentru Prevenirea Violenţei Sexuale, iar conferirea acestui titlul onorific a fost anunţaţă în luna iunie, când actriţa a prezidat un summit pentru încetarea violenţelor sexuale, organizat la Londra.

"Este foarte important pentru mine acest premiu legat de politica externă, pentru că acesta este domeniul căruia vreau să mă dedic", a declarat atunci Angelina Jolie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt lucrează în prezent la drama cu accente romantice "By The Sea", pentru care au filmat recent în Malta.

Acest film, scris şi regizat de Angelina Jolie, reprezintă primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, după pelicula "Mr. & Mrs. Smith" din 2005.

Jolie și Pitt s-au căsătorit în august şi şi-au petrecut luna de miere alături de cei şase copii ai lor, în arhipelagul maltez. Botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", cei doi actori au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 6 Nov 2014, 09:33
    tare...

    Daca o nunta e o provocare....pai cum ar fi sa impodobeasca bradul,sau sa culeaga trandafiri din gradina?!

    1
    0

  • bob pe 6 Nov 2014, 09:29
    se plictiseste...

    Ce sa mai faca si ea,daca simte imboldul,ca Udrea ?! (singurul aspect in care se pot compara)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod