După nuntă, o altă provocare: Angelina Jolie se gândește să intre în politică!

Actrița americană a vorbit pentru Vanity Fair despre posibila sa implicare în politică, dar și despre mariajul cu Brad Pitt


Când te implici în activitățile umanitare, ești conștient că trebuie să ții cont de politică. Pentru că dacă chiar vrei să faci o schimbare majoră, atunci ai o mare responsabilitateAngelina Jolie
Dincolo de cariera actoricească, Angelina Jolie a devenit cunoscută pentru eforturile ei umanitare după ce a devenit ambasador simbolic al ONU. Întrebată dacă ia în considerare intrarea în politică, ea a admis: "Sunt deschisă și la asta".


În octombrie, actrița americană, în vârstă de 39 de ani, a primit titlul onorific de "dame" în cadrul unei ceremonii private desfăşurate vineri la palatul Buckingham din Londra, în semn de recunoştinţă pentru campaniile sale umanitare legate de agresiunile sexuale în zonele de conflict şi pentru serviciile aduse politicii externe a Marii Britanii.

Regina i-a o ferit vedetei americane, care este trimis special pe lângă Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite (UNHCR), însemnele titlului onorific Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St Michael and St George.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 6 Nov 2014, 09:33
    tare...

    Daca o nunta e o provocare....pai cum ar fi sa impodobeasca bradul,sau sa culeaga trandafiri din gradina?!

    1
    0

  • bob pe 6 Nov 2014, 09:29
    se plictiseste...

    Ce sa mai faca si ea,daca simte imboldul,ca Udrea ?! (singurul aspect in care se pot compara)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod