Ducesele vin la Wimbledon: Meghan Markle și Kate Middleton o susțin pe Serena Williams în finala cu Simona Halep

Kate și Meghan vor urmări împreună, din tribună, finala feminină de la Wimbledon. Favorita lor este Serena Williams, prietenă bună cu Meghan Markle.

Sigur că ai vrea să câștige Simona sâmbătă. Chiar dacă nu vezi finala, chiar dacă nu-ți place tenisul, n-ai cum să nu-ți dorești ca românca să triumfe în finala de la Wimbledon, mai ales că se anunță un meci greu, cu o adversară redutabilă. Iar dacă vei fi alături de Halep, vei sta cu inima la gât la fiecare minge decisivă, vei suferi la fiecare greșeală și te vei bucura la orice punct pe care ea îl va câștiga. N-ai cum să nu prețuiești felul în care această fată muncește și luptă!

Dar în fața ei va fi Serena Williams.

E ultima adversară pe care trebuie Simona trebuie să o înfrângă pentru a obține prestigiosul trofeu. Și dacă va reuși, românca o va face în fața unora dintre cele mai importante personalități din lume. Două dintre acestea, ducesele de Cambridge și Sussex, și-au anunțat prezența în tribunele arenei centrale de la Wimbledon. Ele vor urmări împreună finala feminină, sâmbătă, de la ora 16.00, aceasta fiind a doua lor apariție comună după ce Meghan Markle a născut.

Prietenă bună cu Serena, Meghan o va susține pe jucătoarea americană și, e de așteptat ca și cumnata sa să aibă aceeași preferință, în ciuda răcirii relațiilor dintre cele două ducese, despre care s-a tot scris în acest an.
Oricât adevăr o fi în telenovela despre ruptura dintre Kate Middleton și Meghan Markle, trebuie să gândești că protocolul casei regale britanice nu lasă nicio fisură la vedere. Faptul că ele vor urmări împreună finala arată că, dincolo de orice neînțelegeri, cele două cumnate, ambele în vârstă de 37 de ani, găsesc cele mai potrivite căi pentru a convuiețui fără să alimenteze cu subiecte presa de scandal.

Anunțul despre prezența duceselor la finala feminină de la Wimbledon a fost făcut vineri dimineață, pe Twitter, de Palatul Kensington.
Turneul se află sub patronajul Ducesei de Cambridge, iar a doua zi, la finala masculină, aceasta va fi însoțită de Prințul William.

Kate și Meghan au asistat și anul trecut la finala de la Wimbledon, iar apariția lor comună survine la doar câteva zile de la meciul caritabil de polo călare din Surrey, unde au venit împreună cu copiii, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod