Ducesele vin la Wimbledon: Meghan Markle și Kate Middleton o susțin pe Serena Williams în finala cu Simona Halep

Serena Williams va avea două susținătoare importante în tribune, dar Simona Halep nu va fi singură: românii o vor aplauda și sâmbătă, la Wimbledon


Cele două au avut deja apariții separate la această ediție. Kate a venit pe 2 iulie, iar două zile mai târziu Meghan și-a urmărit prietena, Serena Williams, în semifinală. Prezența ducesei a provocat reacții critice după ce mai mulți spectatori nu au avut voie să o fotografieze, echipa sa de securitate explicându-le oamenilor că Meghan se afla într-o "ieșire privată", deși contribuabilii au plătit 2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea noii sale reședințe.



Interdicția a fost cu atât mai excesivă cu cât i-a fost aplicată și fostei campioane mondiale Sally Jones (64 de ani), nu doar unui fan care se apropiase de sectorul ducesei pentru a o fotografia cu telefonul mobil. În mod amuzant, acesta a mărturisit ulterior presei că el nu și-a dat seama că în tribună se afla ducesa și că și-a făcut un selfie, lucru dovedit de imaginile făcute în acel moment.

Palatul Kensington a refuzat să comenteze incidentul, dar o sursă a declarat pentru Daily Mail: "Nu este ceva neobișnuit ca ofițerii însărcinați cu protecția membrilor familiei regale să-i roage pe oameni să nu le facă poze, pentru ca aceștia să fie mai atenți la oameni și la eveniment decât la camerele telefoanelor."

Meghan a mai fost criticată și pentru că a purtat jeanși, gest considerat nepotrivit pentru un membru al familiei regale care participă la un asemenea eveniment.

Potrivit Daily Mail, nu există niciun dubiu în privința favoritei lui Meghan.
Pe lângă faptul că au aceeași vârstă și provin din Statele Unite, pe Meghan Markle și Serena Williams le leagă o prietenie solidă. Sportiva a fost prezentă la nunta ducesei, împreună cu soțul ei, Alexis Ohanian, dar și la petrecerea exclusivită pe care ducesa a dat-o la New York înainte de a deveni mamă. De asemenea, Serena a vizitat-o pe Meghan în Anglia, după nașterea lui Archie Mountbatten-Windsor, în luna mai.

Kate și Meghan au fost prezente împreună și în urmă cu cîteva zile, la meciul caritabil de polo pe care soții lor, William și Harry, l-au susținut miercuri la Wokingham, Surrey.
Aceasta a fost primul eveniment public la care micul Archie a putut fi văzut.

Finala feminină de la Wimbledon 2019 va avea loc sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00, ora României. Partida se va desfăşura pe terenul central. Finala masculină are loc duminică, tot de la ora 16:00.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod