Ducesa Kate va avea încă un nepot: Pippa Middleton e din nou însărcinată

Kate Middleton a primit o veste bună: sora ei, Pippa Middleton, așteaptă al doilea copil.

Pippa Middleton, în vârstă de 37 de ani, și soțul ei, James Matthews (45 de ani), așteaptă al doilea lor copil. Cuplul, căsătorit din 2017, mai are un fiu, Arthur, în vârstă de doi ani. Acesta este vărul copiilor ducilor de Cambridge, Kate și William: Prințul George (șapte ani), Prințesa Charlotte (cinci ani) și Prințul Louis (doi ani).

"Pippa și James sunt încântați, este o veste fantastică după un an dificil. Întreaga familie este încântată", a declarat o sursă pentru Page Six.

Vestea survine după ce cuplul a făcut o afacere foarte bună, cumpărând 29 de hectare de teren cu numai 1,5 milioane de lire sterline într-un sat în care o casă dărăpănată cu o curte mică ajunge la acest preț, notează Daily Mail.

Miliardarul James Matthews, managerul unui fond de investiţii, și Pippa locuiesc în prezent la Londra, într-o casă de 17 milioane de lire sterline, cu șase dormitoare.

Părinții surorilor Middleton, Carole (65 de ani) și Michael (71 de ani), locuiesc într-o casă de 5 milioane de lire.

Familia Matthews deține un complex de lux, Eden Rock, pe insula St. Barts, unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri frecventate de celebrități. Elton John, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio și multe alte vedete au locuit în acest hotel, unde un apartament poate costa până la 25.000 de lire sterline pe noapte.

După ce a fost sora miresei la nunta regală a prinţului William şi a ducesei Catherine Middleton, în aprilie 2011, unde manierele sale impecabile şi rochia albă spectaculoasă au propulsat-o în atenţia presei internaţionale, viaţa privată a Pippei Middleton, nutriţionistă şi colaboratoare a revistei Vanity Fair, a făcut subiectul unei fascinaţii intense în presa internaţională.

Citește și: Cum a salutat-o Prințul William pe Regina Elisabeta: „Pa, buni!“

Pippa și James s-au căsătorit în 2017, la biserica St.

Mark din Englefield. În 2018, ei au devenit părinții unui băiețel, Arthur. Pippa a născut în aripa Lindo a spitalului londonez St. Mary, aceeași unitate medicală în care a născut de fiecare dată Kate Middleton.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod