Drumul spre triumf: Cum s-a transformat Lady Gaga dintr-o starletă provocatoare într-o vedetă cu stil



2006 a fost anul în care ea și-a ales numele de scenă: Lady Gaga. Un nume inspirat de iubitul ei de atunci, Rob Fusari, și de videoclipul "Radio Gaga" al trupei Queen. Rob a dus-o la Interscope Records, casă de discuri deținută de Universal Music Group. El aranjase să intre nu ca artistă, ci pentru un post de compozitor. Așa că a compus pentru mulți artiști, de la Fergie la Pussycat Dolls și chiar Britney Spears. Stelele s-au aliniat când ea a cântat o piesă, iar Akon a ascultat înregistrarea, i-a plăcut și i-a oferit un contract.


Pe atunci, scenele pe care urca nu aveau un design foarte sofisticat, iar cel care cânta făcea tot show-ul, așa că prezentarea conta mult. Lady Gaga dorea și simțea că ea poate să fie altfel. "Îmi amintesc că eram foarte iritată numai la gândul că trebuie să fiu <<normală>> sau altfel decât mă născusem să fiu. Așa că am ales să fiu radicală în exprimare și am făcut-o în cel mai grandios mod", a spus ea într-un interviu pentru Vogue.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod