Dragoste la 68 de ani: Richard Gere e cel mai fericit om după a treia nuntă

Actorul se consideră cel mai norocos om din lume după căsătoria cu Alejandra Silva (35 de ani). El a povestit cum a cunoscut-o pe a treia lui soţie.

La aproape 70 de ani, după două încercări, Richard Gere şi-a găsit, în sfârşit, marea dragoste. După ce s-a căsătorit în aprilie cu Alejandra Silva, el se declară cel mai norocos om din lume şi a povestit pentru revista Hello! cum a fost nunta şi cum s-au cunoscut. "Sunt cel mai fericit om din Univers. Cum aş putea să nu fiu?", a spus Gere.

Starul din "Pretty Woman" şi femeia de afaceri din regiunea spaniolă Galicia şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de inspiraţie indiană, la un ranch din apropiere de New York.

Cuplul a venit la faţa locului într-un tuk-tuk.

Cei doi s-au cunoscut în 2014, când actorul a stat la un hotel pe care familia Silva îl deţine în Positano, Italia. Alejandra a dezvăluit că Richard i-a trimis flori până când ea a fost de acord să se întâlnească cu el. Totodată, actorul a compus câteva cântece pentru ea. "Un prieten ne-a făcut cunoştinţă, ne-am uitat unul la altul şi am simţit o legătură puternică. Nu ne-am putut opri să ne uităm unul la celălalt toată noaptea şi de atunci am fost nedespărţiţi", a dezvăluit soţia lui Gere.

De profesie publicistă, Alejandra pare să fie marea dragoste pe care Richard Gere o tot căuta de câţiva ani.
Tânără, foarte frumoasă, inteligentă şi stilată, ea a studiat la Leweston School din Dorset, Kent (Anglia) şi face parte din elita intelectuală madrilenă.

Alejandra Silva este o activistă care militează pentru sprijinirea oamenilor străzii din ţara sa, Spania. Fundaţia ei a găzduit o ecranizare a filmului lui Gere "The Dinner", în 2017.
La rândul lui, actorul şi activistul american susţine cauza Fundaţiei RAIS, înfiinţată de Alejandra Silva. În timpul unei vizite la Madrid, Richard Gere a avut o intervenţie în faţa Senatului spaniol pentru a denunţa situaţia acestor persoane defavorizate şi a face cunoscută activitatea Fundaţiei RAIS.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod