Dovada că sunt împreună: Mădălina Ghenea şi Michael Fassbender, la plimbare în Milano

Românca şi actorul irlandez s-au afişat pentru prima oară în public de când au fost fotografiaţi în Noua Zeelandă.

Timp de mai multe luni, s-a tot zvonit că Mădălina Ghenea şi Michael Fassbender au o relație. Speculațiile au fost încurajate și de imaginea misterioasă pe care fotomodelul a postat-o pe contul său de pe reţeaua Instagram, în care apare alături de un bărbat, a cărui figură este prezentată doar parţial.

Potrivit site-ului contactmusic.com, Michael Fassbender s-ar fi despărţit de atleta britanică Louise Hazel, cu care ar fi avut o relaţie din mai 2013. Michael Fassbender a avut o relaţie cu Nicole Beharie, în vârstă de 28 de ani, colega sa din distribuţia filmului "Shame", care a anunţat despărţirea cuplului, pe Twitter, în ianuarie 2011. Actorul irlandez cu origini germane a avut apoi o relaţie cu atleta britanică Louise Hazel, participantă la Jocurile Olimpice de la Londra în proba de heptatlon.

Tabloidul The Sun a scris că Michael Fassbender, în vârstă de 36 de ani, ar fi mers cu Mădălina Ghenea într-o vacanţă în Noua Zeelandă, în noiembrie, şi ar fi petrecut Revelionul alături de ea, în România.

Starul irlandez a preferat să păstreze însă secretul asupra noii sale relaţii amoroase şi a ales să meargă cu sora lui mai mare, Catherine, la gala de decernare a Globurilor de Aur, duminica trecută, la Hollywood, unde a pierdut însă trofeul pentru cel mai bun rol secundar într-un lungmetraj în favoarea actorului Jared Leto, care a impresionat în filmul "Dallas Buyers Club", notează agenția Mediafax.



Zilele trecute, însă, Mădălina și Michael au fost surprinşi în timp ce se plimbau pe străzile din Milano, ţinându-se de mână.

Îmbrăcată într-un palton lung, negru, Mădălina era foarte fericită alături de noul ei iubit.



Născut dintr-un tată german şi o mamă irlandeză în Heidelberg, Michael Fassbender a copilărit în Killarney. În adolescenţă a fost atras de muzică şi a cântat la chitară, pian şi acordeon. Mai târziu, a devenit component al unei trupe de heavy metal. Debutul în actorie l-a făcut la 24 de ani, când a apărut în 3 episoade din seria "Hearts and Bones", produsă de BBC.

În vârstă de 36 de ani, actorul a devenit cunoscut după rolurile din "Inglorious Basterds" şi "Shame". El a jucat şi alături de fostul iubit al Mădălinei, actorul scoţian Gerard Butler, în filmul "300".



Cel mai recent film al său, "12 ani de sclavie" rulează acum şi pe ecranele din România, iar Michael a fost nominalizat, joi, la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.



Fost model Peroni, Mădălina Ghenea, în vârstă de 25 de ani, a avut o relaţie de nouă luni, începută în septembrie 2012, cu Gerard Butler.

Presa internaţională a asociat adeseori numele ei şi cu cel al actorului american Leonardo DiCaprio.



Românca a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, pe lângă cariera din modă, a devenit interesată şi de actorie. Ea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei de anul trecut a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.



Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera sa în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Românca a debutat ca actriţă, în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. În 2012, românca a filmat pentru lungmetrajul "Dom Hemingway", în care apare alături de Jude Law.



Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Ianuarie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dyutza_003 pe 17 Ian 2014, 08:42
    Buna

    Inainte mi se parea frumoasa, dar vazind-o in pozele astea, mai ales in prima...chiar pare urata. Ori au fost alese poze fooooarte nereusite.

    6
    2

  • Lorena pe 16 Ian 2014, 22:20
    urata mai este

    scuzati-ma oameni buni dar este o femeie URATA,nu ma cred foarte frumoasa dar ea este urata,parca este o gicitoare care da in carti,brrrrr.......

    7
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod