Dosar Eva: 8 femei celebre din România care arată senzațional la 40 de ani

Chiar dacă pare că lumea se sfârșește și gata!, viața și-a pierdut frumusețea, apropierea vârstei de 40 de ani e un eveniment care nu merită conotații apocaliptice. Pentru multe femei, acest prag este o sperietoare teribilă. Pentru altele e o etapă firească, în care ai parte de experiențe noi, iar dacă reușești să-ți păstrezi tinerețea interioară, atunci timpul nu-și lasă semnele asupra ta.

8 femei celebre din România confirmă că la 40 de ani poți să arăți senzațional și să te bucuri mai mult ca oricând de viață. Unele folosesc trucuri simple, altele nu ezită să apeleze la operații estetice. "Secretele" lor sunt aici.

1 din 9

Anca Țurcașiu: "Viața începe la 40 de ani"

Cântăreața împlinește 43 de ani pe 8 mai, dar arată de parcă avea cu 15 ani mai puțin. Pentru asta, ea trebuie să respecte câteva reguli importante, de la care nu se abate niciodată.

Vedeta a declarat într-un interviu că i se pare total anormal ca femeile să fie obsedate din cauza efectelor pe care le are îmbătrânirea asupra lor: "Înfrumuseţarea asta... ne chinuieşte aiurea! E o chestiune venită de la nebunia asta cu perfecţiunea din şapte mii de reviste. Suntem lăsaţi să fim diferiţi, suntem lăsaţi să îmbătrânim, iar să tragi cu disperare să arăţi la 60 de ani ca la 30 e ceva nefiresc", a spus artista pentru ziarul Ring. Ea este de părere că fiecare om ar trebui să nu lase aspectul fizic să-i dicteze cât de fericit este. "Eu stau în oglindă cinci minute. N-am operaţii estetice şi nici n-aş apela la aşa ceva. O mare greşeală a femeilor este aceea de a nu te accepta aşa cum eşti. Nu e normal să fii nefericit, să suferi că «vai, mi-au apărut nişte riduri!». Ne îmbogăţim cu atâta maturitate. În fiecare an ce trece devii mai bogat. Aspectul fizic e important în meseria pe care o ai, dar contează să fii fericit. Apreciez naturaleţea şi a fi împăcat cu tine că e OK. Atunci când ai un rol, trebuie să apelezi la nişte metode, dar nu aşa, aiurea."

"Mă lupt cu kilogramele de ani de zile. Nu sunt o femeie slabă de la natură", a mărturisit Anca Țurcașiu pentru revista "Ce se întâmplă doctore?". Vedeta a dezvăluit că alimentația sa nu include grăsimi, prăjeli, sosuri, dulciuri, zahăr și sare de bucătărie. "Am grijă în permanență de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn și de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul și am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă și mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună."

Un alt "secret" al vedetei este... optimismul. Nu costă nimic, daer are efecte colosale. "Mă menţin prin optimism, care e foarte important în viaţă, iar în cazul meu acesta se datorează şi familiei. La noi în casă toată lumea cântă, tot timpul e numai bună dispoziţie. Când mă trezesc morocănoasă, îl aud pe soţul meu cântând în baie sub duş şi preiau imediat starea lui de bine. Ştim să ne bucurăm de lucrurile mărunte", a declarat Anca pentru ziarul Ring.

28 Aprilie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rodica pe 6 Mai 2013, 12:32
    poza

    Pacat de decor si atentie mai mare la detalii pentru ca daca talpa sandalelor era curata.....fotografia era reusita ....

    3
    0

  • Valeria pe 28 Apr 2013, 23:15
    Sunt de acord

    Dupa varsta de 40, e greu sa te mentii tanara..era de asteptat ca majoritatea sa aiba interventii estetice, si nu sunt de condamnat pentru asta. si eu am fost la o consultatie la dr. Silvia Stanculescu-Vasalos ca sa-mi spuna ce optiuni am, vreau sa-mi fac un binemeritat cadou in prag de 50

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod