Dosar Eva. 7 povești de dragoste care s-au sfârșit surprinzător

Despărțirea nu-i un capăt de țară în lumea celebrităților, unde mulți consideră că nu te poți numi vedetă fără măcar un eșec sentimental la activ. Dar dincolo de relațiile artificiale, create pentru PR, în universul glamour din showbiz s-au născut și povești frumoase de dragoste, pe care ni le-am fi dorit fără sfârșit. Cumva, însă, scânteia aceea magică din care s-a aprins focul pasiunii s-a stins, iar cei care păreau meniți să ajungă în fața altarului s-au despărțit.

1 din 8

Smiley și Laura Cosoi, o pereche de vis

Sunt aproape două săptămâni de când cei doi artiști au anuțat că s-au despărțit și fanii lor încă nu se împacă cu ideea că ei nu mai sunt împreună. Smiley și Laura erau un cuplu frumos și noi ne obișnuisem cu ei așa cum au fost timp de mai bine 5 ani.

Cei doi au anunțat pe 6 iunie, într-un comunicat remis agenției Mediafax, că au decis să se despartă și că vor rămâne prieteni. În următoarele zile, presa a făcut legătura între mesajul ultimei piese lansate de Smiley, "Dead Man Walking", și despărțirea de Laura, intuind că separarea survenise deja cu ceva timp înainte, mai ales că n-au mai apărut împreună la evenimentele mondene. Potrivit Cancan, care a citat site-ul bucatarescu.ro, ei s-au despărțit în aprilie și au petrecut Paștele separat. "Deși se despărțise de Laura Cosoi de aproape două luni, Smiley a acceptat rugămintea celor de la PRO TV de a amâna anunțul oficial până în momentul în care fosta lui iubită urma să lanseze o emisiune la TV. Ceea ce s-a și întâmplat zilele trecute! Rațiunile de PR au prevalat în acest caz", se arată pe site-ul citat, conform căruia relația a fost erodată de programul încărcat al lui Smiley.

Recent, cotidianul Cancan nota că Smiley ar fi destul de apropiat de Sore Mihalache, solista trupei Lala Band, alături de care a apărut în mai multe ocazii.

17 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod