Dosar Eva: 12 dispariții care au șocat România în ultimii ani

Drama prin care trece Florin Călinescu, după ce fiul său s-a sinucis, a șocat opinia publică din România. Moartea tânărului Luca continuă șirul funebru al disparițiilor unor personaje importante.

În ultimii ani, mai multe celebrități au încetat din viață în mod neașteptat. Am pierdut actori, cântărețe iubite de public, dar și oameni de afaceri care dețineau averi imense. Niciunul dintre ei n-a avut o "moarte bună", așa cum se spune în popor. Nu sufereau de boli cronice, nu aveau vârste înaintate, iar veștile despre decesul lor au provocat valuri de emoție, controverse nesfârșite și chiar scandaluri uriașe.

1 din 13

Mădălina Manole a murit de ziua ei

Cântăreața s-a sinucis pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani. O tragedie care în loc să-i unească pe părinții artistei și pe soțul ei, i-a dezbinat și i-a împins spre un scandal grotesc.

Mădălina Manole a murit după ce a înghițit o doză letală de furadan, un insecticid puternic. Sinuciderea ei a șocat lumea artistică și a devenit cel mai mediatizat caz de acest gen, dar și o sursă de inspirație pentru câteva persoane care au decis să-și pună capăt zilelor înghițind Furadan.
Moartea Mădălinei a provocat controverse puternice în presă, alimentate de scandalul dintre soțul ei, Petru Mircea, și socrii lui. Aceștia s-au implicat într-un scandal oribil, culminând cu o încăierare și acuzații aruncate peste mormântul artistei, la slujba de un an de la moartea Mădălinei.
1 Mai 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nina pe 2 Mai 2012, 16:12
    e crima

    sunt convinsa ca i-au turnat otrava pe gat.era terorizata de nemernicul de barbata-su.ii era frica de el.i-a bagat mana in gat si a fortat-o sa bea otrava.el a scris sms-ul ala.i-a vrut vila el si cu javra aia de ma-sa care purta rosu in ziua inmormantarii ei.a si bagat o tarfa vopsita blonda.nici nu a apucat sa se raceasca bine madalina.e crima.

    3
    4

  • Elena pe 1 Mai 2012, 08:44
    Madalina nu s-a sinucis !

    Distinsa Echipa "EVA", am scris si v-am tot spus - de atata amar de vreme - sa nu mai scrieti nimic despre Madalina manole, daca Dvs. va aliati unor criminali - sot & mama! daca isi taia venele; daca se spamzura; daca se arunca de la etaj; daca...; daca...; daca....., atunci era ca Dvs. si ca altii, dar cand ea - plapanda si finetea intruchipata - , a putut sa bea atata otrava, a reust, mai apoi, sa puna, si paharul in fund; a mai scris, si un SMS kmetric si s-a asezat frumusel in pozitia damei care isi expune trupul la plaja s.a.m.d., s.a.m.d, s.a.m.d - CUM, spuneti, si Dvs. CUM sa creada cineva ca s-ar fi...sinucis????????????Vom trai si veti mai auzi, si adevarul mortii suspecte a unei fiinte workaholice, dornice de viata si innebunite dupa Ingerasul ei!

    20
    7

  • Roxa_licious pe 30 Apr 2012, 23:27
    ..

    strange world..

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod