Dosar Eva. 10 vedete care au ajuns pe patul de spital în străinătate

Celebrităţile nu sunt ocolite de problemele de sănătate, dar măcar au bani şi acces la cele mai bune clinici şi cei mai experimentaţi medici. Mai multe vedete autohtone au urmat tratamente costisitoare în străinătate, evitând "la milimetru" complicaţii grave care le-ar fi putut pune viaţa în pericol, altele au ajuns pe patul de spital pentru urgenţe uşoare sau pentru analize. Cei mai mulţi dintre cei care preferă să se trateze în străinătate fac această alegere pentru că n-au încredere în sistemul medical românesc şi îşi permit financiar să-şi asume această neîncredere.

Foto: Mediafax
1 din 11

Dan Bittman, operaţie de 9.000 de euro

Solistul trupei Holograf a suferit o operaţie în această săptămână, după ce în urmă cu un an şi jumătate medicii i-au descoperit un cheag de sânge în zona gâtului. Potrivit unor surse apropiate artistului, citate de Click, el a descoperit afecţiunea la un control de rutină.

Solistul trupei Holograf s-a operat la clinica austriacă AKH, pe care i-a recomandat- o chiar colegul său, Edi Petroşel. Potrivit cotidianului Libertatea, Dan a plătit 9.000 de euro pentru intervenţia chirurgicală. Operaţia nu are legătură cu corzile vocale, nu a fost dificilă şi a fost făcută cu scop preventiv, pentru a nu exista complicaţii pe viitor. Dan Bittman şi-a descoperit această problemă în urma unor analize, după ce a resimţit dese amorţeli cauzate de blocarea ori de îngustarea arterelor carotide.

Artistul se simte bine, dar ia în calcul şi retragerea din muzică dacă nu o să-i revină vocea. "Mă simt bine. Singura problemă este că sunt răguşit. Am rămas impresionat de cât de formidabil funcţionează totul. Şi indiferent dacă eşti preşedinte de stat sau nimeni, toată lumea este tratată la fel", a declarat artistul despre condiţiile din clinica vieneză AKH, în care a fost tratată şi Teo Trandafir. "Dacă nu mai pot să cânt, o să mă apuc de actorie, o să joc roluri negative... personaje negative", a mai spus Bittman, citat de cancan.ro.
Medicii i-au recomandat o perioadă mai lungă de odihnă, astfel că spectacolele trupei Holograf au fost amânate, inclusiv cele programate la Sala Palatului, în zilele de 22, 23 octombrie, care vor fi reprogramate.

14 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod