Dosar Eva. 10 celebrități din România care au ajuns la spital în 2012

Sănătatea este, cu siguranță, una dintre cele mai de preț dorințe personale la fiecare început de an. Din acest punct de vedere, 2012 n-a fost un an ușor pentru multe vedete care au ajuns pe patul spitalului. Unii au trecut mai repede pentru problemele medicale, alții, precum Dan Bittman, mai au de suferit până la refacerea completă.
1 din 11

Dan Bittman și-a pierdut vocea

Solistul trupei Holograf a fost operat la gât, în 3 octombrie, la un an și jumătate după ce medicii i-au descoperit un cheag de sânge în zona gâtului. Bittman a fost diagnosticat cu stenoză la arterele carotide.

După ce a făcut tot posibilul să nu se afle că a fost operat la Viena, artistul a fost nevoit să recunoască că are probleme de sănătate. El a fost operat la clinica austriacă AKH, în care a fost tratată și Teo, și pe care i-a recomandat- o chiar colegul său, Edi Petroşel. "A fost operat la gât. I se obturase un canal, o venă şi, pentru a nu fi în pericol de accident vascular, s-a operat. Operaţia a reuşit şi el se simte bine acum, se odihneşte. Are nevoie de o perioadă de trei-patru săptămâni de recuperare", declara în octombrie Edi Petroșel colegul de trupă al lui Bittman.
Conform Librtatea, intervenția chirurgicală ar fi costat 9.000 de euro. Cântărețul a depistat această problemă medicală în urma unor analize, după ce a resimţit dese amorţeli cauzate de blocarea ori de îngustarea arterelor carotide. "Operaţia a fost grea, a durat trei ore, a fost pe carotidă. Aştept să văd rezultatele. Dacă nu o să mai pot să cânt, o să joc în filme. În roluri negative, de oameni răguşiţi", a spus cântăreţul în noiembrie, la emisiunea "Acces direct".
Întrucât recuperarea durează mai mult decât era prevăzut, Holograf a anunțat că își încetează activitatea până la refacerea totală a solistului.

16 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod