Divorț în 2013, nuntă în 2014? Andreea Marin: "Ne gândim amândoi la următorul pas"

Vedeta, care a împlinit duminică 39 de ani, a declarat că relația cu logodnicul ei, Tuncay Ozturk, evoluează mai repede decât se aștepta.

Vedeta a vorbit, în emisiunea "Acces direct", de la Antena 1 despre cum a decurs ultimul an din viaţa ei și despre relația cu iubitul ei, fisioterapuetul turc Tuncay Ozturk. "Înainte aveam obsesia de a controla totul. În sensul bun, desigur. Dar în ultimul an am înţeles că nu totul depinde de tine. Trebuie să laşi fericirea să vină şi de la alţii, şi de sus", a mărturisit Andreea. "În primul rând, în ultimul an am înţeles cât de mult mă iubeşte copilul meu. Uneori înţelegerea vine de acolo de unde te aştepţi mai puţin, de unde nu aştepţi atâta maturitate", a adăugat ea.

Andreea Marin a spus că trăiește un moment favorabil, din toate punctele de vedere, și că pentru noul an își dorește, în primul rând, să se bucure de sănătate: "Sunt într-un moment bun, din toate punctele de vedere.

Sunt într-un punct bun cu fostul meu soţ, de înţelegere. Sper că am înţeles amândoi ceva din tot ce s-a întâmplat. Îmi doresc sănătate pentru noul an. Asta pentru că în ultima vreme am muncit mult, fără să mă uit la ceas."

"Tuncay nu mă vede ca o vedetă. Am decis că trebuie să punem relaţia noastră mai presus de orice. Trebuie să ne trăim dragostea în acord cu ceea ce vrem noi, nu cu ceea ce vor alţii. Nu vreau să fac paradă cu dragostea mea", a declarat "Zâna".

Ea a vorbit și despre logodna cu Tuncay: "Port inelul de logodnă cu mândrie, e firesc. Primit de la omul drag, simţi că e acolo cu tine.
Nu mă aşteptam ca relaţia noastră să evolueze atât de repede. Am decis să facem totul pentru această relaţie. El şi-a părăsit ţara, şi-a părăsit familia. Eu am hotărât să-mi deschid braţele, să-l primesc în viaţa mea. Nu e uşor când vii după o relaţie lungă, de durată, în care au fost negreşit şi lucruri bune"
, a mărturisit vedeta.



Andreea a dezvăluit că Violeta este foarte atașată de Tuncay și a menționat că fără acordul fiicei sale nu și-ar fi permis să iubească din nou. "Aseară (duminică n.r.), Violeta mi-a spus pentru prima dată: «Mami, unde e? Mi-e dor de el!» M-a bucurat foarte mult. Nu ar fi existat această relaţie fără acceptul fiicei mele", a spus ea.

"În noul an îmi doresc o nouă viaţă de cuplu, pe care mă pot sprijini, dragoste, sănătate pentru noi toţi şi tot ce e mai bun pentru fiica mea", a continuat vedeta, mărturisind că după logodna cu Tuncay ia în calcul căsătoria: "Da, ne gândim amândoi la următorul pas", a dezvăluit Andreea Marin.

"Zâna" a mai spus la Antena 1 că după ediția din 31 decembrie a emisiunii "Prețuiește viața" va pleca pentru câteva zile din ţară, într-o mică vacanţă, împreună cu fiica sa şi cu Tuncay.

Zvonurile despre o relaţie între Andreea Marin (38 de ani) şi Tuncay Ozturk (26 de ani) au apărut în presă la începutul lunii mai.

Cei doi se cunosc de peste doi ani, de când vedeta a devenit pacientul clinicii Acibadem din Turcia, Fizioterapeutul turc a tratat-o pe vedeta TV care a se recupera după operaţia la coloană. Ei au anunțat că s-au logodit la sfârșitul lunii octombrie.

Andreea Marin a divorţat în ianuarie de Ştefan Bănică Junior, după o căsnicie de şapte ani. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anyone_else pe 23 Dec 2013, 19:50
    ale

    chiar evolueaza destul de repede :)) e una cand iti doresti alta sa se intample si nu o sa se intample ceva ce nu va exista ;) oricum mlta bafta!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod