De ce a divorţat Andreea Berecleanu

23 Decembrie 2013
Prezentatoarea TV a vorbit, în emisiunea „Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars, despre divorţul ei de Andrei Zaharescu. Ea a explicat că nu au existat factori externi care au condus la acest rezultat, ci pur şi simplu lucrurile nu mai mergeau bine, iare ea a vrut să evite suferinţa rezultată dintr-un mariaj nefericit.

"Nu au fost factori externi, meseria noastră a fost cauza principală. În clipa în care nu s-a mai dansat şi nu s-a mai cântat în casă, am spus stop. Copiii mei au stiut tot şi fericirea lor este cea mai importantă. Nu am avut nicio suferinţă şi nu am vrut sa am vreo suferinta, de asta am spus stop", a spus Andreea Berecleanu.

Vedeta a dezvăluit că, înainte de a lua decizia de a pune punct căsniciei, s-a sfătuit cu tatăl ei şi cu Eva, fata ei de 12 ani.

"M-am sfătuit cu tata când am hotărât să divorţez. Nu i-am spus mamei, pentru ca e mai emoţională. De la tata şi de la Eva am primit cele mai valoroase sfaturi. Am 100% încredere în Eva, mă regăsesc în ea", a mărturisit Andreea.Timp de 15 ani, Andreea Berecleanu (38 de ani) şi Andrei Zaharescu (53 de ani) au împreună doi copii și au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. În urmă cu trei luni, ei au anunțat că au divorțat, iar despărțirea s-a produs în termeni civilizați, fără scandal. Andreea are acum o relație cu medicul estetician Constantin Stan (57 de ani).
Fostul purtător de cuvânt al Guvernului are și el o relație de câteva săptămâni cu avocata Cosmina Ionescu (34 de ani).


Foto: Mediafax

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • angela pe 15 Ian 2014, 05:07
  diferente de varsta

  Vad ca aici nu va mai legati obsesiv de diferenta de varsta dintre cei doi ,asa cum faceti cu Andreea Marin , Madona etc, Aveti o mentalitate de tarani stagnati in timp,,o rautate generata de invidie sau sunteti persoane vulgare prin definitie sau aveti prejudecati care denota un retard intelectual... sorry pt voi

  1
  0

 • TEBULESCU pe 26 Dec 2013, 19:46
  Sigur că da, nicio cauză externă

  NU a fost nicio cauza externă, desigur. Doar că ea acum e cu doctoru ăla, în timp ce " purtătoru' de necuvint " e posomporît în Africa de Sud ca-consul.

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod