Carmen Brumă, cu burtica la vedere

Prezentatoarea, însărcinată în luna a cincea, le-a arătat admiratorilor ei cât de mult i-a crescut burtica.

Carmen nu s-a îngrăşat aproape deloc şi își păstrează forma de invidiat, deși se află la jumătatea sarcinii, scrie ziarul Click!

"Am ajuns la jumătatea sarcinii (20 de săptămâni). La cererea publicului postez nişte poze cu «burtica»", a scris vedeta lângă fotografiile pe care le-a publicat pe Facebook.



Până în luna noiembrie, Carmen Brumă nu a dorit să confirme că este însărcinată, deşi a tot alimentat tot timpul zvonurile că îi va dărui lui Mircea Badea un copil.

În octombrie, ea a scris pe Facebook că atunci când va fi gravidă va face anunţul pe pagina ei de socializare.

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună din 1999, când Oreste le-a făcut cunoştinţă. Din 2000, au lucrat împreună, la emisiunea "Noaptea târziu". Deși au circulat zvonuri despre căsătoria lor în secret, cele două vedete au negat repetat aceste speculații. "Căsătoria ţine de statut, aşa ştiu femeile din educaţia lor, de la mămica, de la mătuşa, de la colega de serviciu.
O iubesc pe Carmen. Pe ea toată lumea o întreabă de ce nu se mărită, nu vreau eu să o iau de nevastă? Am cerut-o şi m-a refuzat. O să mai încerc, poate mă acceptă"
, a declarat Badea în 2010, în emisiunea "Sinteza zilei".



"Căsătoria mi se pare mai degrabă anacronică. Şi am atâtea formalităţi în viaţa mea, de care nu reuşesc să scap, încât de ce mi-aş mai dori una? Niciodată nu m-am visat mireasă, iar nunta în sine, aşa cum este la noi, mi se pare un eveniment chinuitor, dacă eşti în postura de mire sau mireasă", a spus Carmen într-un interviu publicat anul trecut de revista Tango.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod