Discursul extraordinar cu care Oprah a stors lacrimi la Globurile de Aur 2018: Fanii o vor la Casa Albă


Ideea intrării vedetei în cursa pentru funcţia de preşedinte este vehiculată fără încetare de mai multe luni, dar Oprah însăşi le-a retezat speranţele fanilor, negând că ar fi interesată de o carieră politică. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, răspunsul ei a fost fără echivoc: "Ei bine, puteţi să fiţi siguri de asta. Nu va fi nicio candidatură pentru Biroul Oval din partea mea."  

Totuşi, după discursul de duminică, soţul vedetei a reaprins această fantezie a susţinătorilor care o consideră pe Oprah cea mai potrivită pentru a lupta cu Donald Trump. "Depinde de oameni. Dacă ei vor, ea o va face cu siguranţă", a declarat Stedman Graham pentru The Los Angeles Times.

Gayle King, cel mai bun prieten al vedetei, susţine şi el această idee: "Cred că discursul a fost incredibil. Mi-a făcut părul măciucă", a spus el pentru ziarul citat.

Este pentru prima oară când cineva din anturajul lui Oprah confirmă că ea ar putea intra în cursa pentru Casa Albă, notează Daily Mail. Discursul său emoţionant, chiar răvăşitor, a stârnit speculaţii în mediul online, potrivit cărora acesta ar fi, de fapt, primul ei speech de campanie.

Pe contul de Twitter al postului de televiziune NBC a apărut o postare neobişnuită de susţinere, în care Oprah este declarată "viitorul nostru preşedinte". NBC nu a şters această postare şi nici nu s-a delimitat de ea, ceea ce poate fi un alt indiciu pentru o posibilă aventură politică a vedetei, scrie ziarul britanic.

În schimb, deşi recunoaşte forţa devastatoare a discursului ţinut de Oprah, Meryl Streep nu crede că aceasta îşi doreşte să intre în politică. "A lansat o rachetă în seara asta. Vreau să candideze pentru preşedinţie. Nu cred că are vreo intenţie. Dar acum n-are de ales", a spus actriţa.

Născută pe 29 ianuarie 1954, Oprah Gail Winfrey este realizatoare şi prezentatoare de televiziune, cunoscută mai ales pentru serialul de tip talk-show care îi poartă numele, difuzat de posturile TV americane din 1986 până în 2011. Începând din 2011, vedeta americană are propriul post de televiziune, OWN, pe care îl administrează în cooperare cu Discovery Communications.

Potrivit revistei Forbes, Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală festimată la 1,5 miliarde de dolari. A întreprins ample acţiuni filantropice şi este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod