11 copii care au devenit celebri pentru că sunt foarte frumoși

Frumusețea este un bilet câștigător la loteria genetică - te naști cu acest noroc sau va trebui să te bazezi în viață pe alte atuuri, dacă le ai. Copiii foarte frumoși, privilegiați din naștere cu un dar ieșit din comun, cuceresc întreaga lume cu chipurile lor perfecte și inocente, iar industria modei îi recrutează deîndată, oferindu-le părinților contracte de nerefuzat. Viitorul lor este asigurat, iar pe măsură ce cresc, acești copii minune, deși exploatați în cele mai bune condiții, își fac "junioratul" în meseria de model, în care calcă cu îndrăzneală pe urmele starurilor de astăzi.


Bright Side prezintă noua generație de copii frumoși, practic următoarea generație de modele pentru care deja se luptă toate numele importante. Toți au un viitor promițător, rămâne de văzut câți vor confirma în anii următori.
1 din 11

Anastasia Kniazeva, Rusia

Mama ei spune că oamenii erau fermecați de frumusețea sa încă de când era bebeluș, atrași îndeosebi de abisul ochilor ei albaștri. Fetița colaborează cu branduri importante de haine pentru copii, panourile cu chipul ei pot fi văzute în marile orașe, iar pagina sa de Instagram are peste jumătate de milion de admiratori.

8 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod