Deşteaptă, stilată, greu de cucerit: Femeia după care e topit George Clooney

George Clooney, în 1990, pe vremea când era însurat cu Talia Balsam


Clooney a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993, notează Mediafax.

El a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.
De altfel, în 2012, sora lui Clooney, Adelia Zeidler, se împăcase cu ideea că acesta va rămâne burlac: "Probabil că George nu se va căsători.

A decis că poate avea cariera sau o familie", a mărturisit ea.

La 53 de ani, pe care i-a împlinit pe 6 mai, George Clooney a decis să-şi facă cel mai frumos cadou pentru această aniversare, schimbându-şi viaţa şi renunţând la stilul său de petrecăreţ fără responsabilităţi. Iar cea mai potrivită pentru acest pas decisiv s-a dovedit a fi Amal Alamuddin. Doar o femeie cu totul specială îl poate convinge pe George Clooney s-o ia de soţie.

 

Citeşte şi: Absent nemotivat la Oscar.

George Clooney a fost ocupat cu noua iubită!


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod