Absent nemotivat la Oscar: George Clooney a fost ocupat cu noua iubită!

Starul în vârstă de 52 de ani a fost văzut la Londra, cu avocata Amal Alamuddin. Presa britanică susține că cei doi au o relație.

Din moment ce n-a avut nicio nominalizare la ediția din acest an a premiilor Oscar, George Clooney a preferat să nu dea curs invitației de a participa la gala desfășurată duminică. A ales să meargă la Londra, pentru a fi alături de noua lui iubită, susține cotidianul britanic Daily Mail.

Totuși, în lipsa lui, producția "Gravity", în care a jucat alături de Sandra Bullock, a fost distins cu şapte statuete, printre care şi cele pentru cel mai bun regizor, Alfonso Cuarón, şi pentru cea mai bună imagine.

Surse din anturajul lui Clooney au declarat că el s-a aflat la Londra cu treburi.

Actorul s-a întâlnit cu avocata Amal Alamuddin, dar se pare că nu în interes de serviciu - cei doi ar avea o relaţie secretă, scrie Daily Mail.



Săptămâna trecută, ziarul britanic a scris că el a dus-o pe Alamuddin, care îl reprezintă pe Julian Assange, fondatorul platformei WikiLeaks, la Casa Albă, unde l-a întâlnit pe preşedintele american Barack Obama. Cei trei au participat, pe 18 februarie, la o proiecţie a ultimului film al lui Clooney, "Monuments Men".

Amal Alamuddin îl apără pe publicistul australian Assange în procesul de extrădare deschis în Suedia, unde este acuzat de agresiune sexuală.

Potrivit surselor citate de Daily Mail, Clooney şi Alamuddin au fost foarte apropiaţi la proiecţia la care au participat şi părinţii starului, Nick şi Nina.



După câteva ore, George Clooney şi avocata au fost pozaţi în timp ce conversau, foarte apropiaţi, în barul Round Robin and Scotch, la hotelul Willard din Washington D.C., într-un grup în care se mai aflau bunul lui prieten, Matt Damon, şi soţia acestuia, Luciana, şi un alt actor cunoscut, Bill Murray.

"Erau foarte apropiaţi, George îşi ţinea braţul în jurul ei, iar ea arăta ca iubita lui", a spus o sursă pentru ziarul citat.

"Se ţineau de mână", a confirmat Harry Ettlinger, un veteran din Al Doilea Război Mondial, în vârstă de 88 de ani, care a luat parte la proiecţia de la Casa Albă.

"Doamna Alamuddin este o femeie frumoasă. I-am zis chiar eu - George, ai făcut o grămadă de lucruri bune, sigur te pricepi să le alegi", a adăugat el.



În vara anului trecut, actorul american s-a despărţit de iubita sa, Stacy Keibler, după o relaţie care a durat aproape doi ani.



George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare. În 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a câştigat şi Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte bună şi noroc", "Michael Clayton", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Descendenţii/ The Descendants", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".


Foto: Hepta, Daily Mail
 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod