Deşteaptă, stilată, greu de cucerit: Femeia după care e topit George Clooney

În sfârșit, s-a cumințit: George Clooney a găsit femeia perfectă pentru el

 

Clasa, felul ei de a fi, precum şi faptul că e o persoană cu care ai ce vorbi i-au luat ochii lui Clooney. Cunoscut pentru militantismul său veritabil, actorul în vârstă de 53 de ani preferă să se înconjoare de oameni de acelaşi nivel, cu care împărtăşeşte aceleaşi valori. Iar Amal Alamuddin a trecut testul.

Spre surprinderea starului american, el a avut serios de furcă pentru a-l trece, la rândul lui: Amal nu a fost impresionată de faima şi frumuseţea lui, refuzând dârză primele sale două cereri de a se întâlni.

Asta l-a convins pe Clooney că nu are de-a face cu o femeie obişnuită. 

Amal şi George au fost văzuţi pentru prima oară împreună în octombrie, la un restaurant din Londra. S-au cunoscut din interes profesional, într-o chestiune legată de drepturile omului. Starul a invitat-o de două ori la cină, dar a fost refuzat de fiecare dată. "I-a spus că e foarte ocupată, înainte de a accepta a treia oară", a povestit o sursă citată de Daily Mail.

În februarie, Clooney a lipsit de la gala Premiilor Oscar, unde filmul în care a jucat împreună cu Sandra Bullock, "Gravity", a câştigat şapte trofee, preferând să meargă la Londra, pentru iubita sa.

În aceeaşi lună, el a dus-o pe Amal la o proiecţie privată a ultimului său film, "Monuments Men".
La vizionare au participat şi părinţii actorului, Nick şi Nina Clooney. Presa nu a reuşit să afle dacă Alamuddin l-a întâlnit pe Barack Obama la exclusivistul eveniment, dar Clooney a apărut într-o imagine cu preşedintele SUA realizată după proiecţie.

După câteva ore, George Clooney şi avocata au fost pozaţi în timp ce conversau, foarte apropiaţi, în barul Round Robin and Scotch, la hotelul Willard din Washington D.C., într-un grup în care se mai aflau bunul lui prieten, Matt Damon, şi soţia acestuia, Luciana, şi un alt actor cunoscut, Bill Murray.

"Erau foarte apropiaţi, George îşi ţinea braţul în jurul ei, iar ea arăta ca iubita lui", a spus o sursă pentru Daily Mail.
"Se ţineau de mână", a confirmat Harry Ettlinger, un veteran din Al Doilea Război Mondial, în vârstă de 88 de ani, care a luat parte la proiecţia de la Casa Albă. "Doamna Alamuddin este o femeie frumoasă. I-am zis chiar eu - George, ai făcut o grămadă de lucruri bune, sigur te pricepi să le alegi", a adăugat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod