Deşteaptă, stilată, greu de cucerit: Femeia după care e topit George Clooney

de Daniel Dumitrescu, 1 Iunie 2014

Dosar Eva. De ce este atât de specială Amal Alamuddin şi cum a reuşit acolo unde au dat greş multe actriţe celebre?

Cum trebuie să fie o femeie care să-l seducă pe George Clooney într-atât de mult încât s-o ia de soţie? Milioane de femei şi-or fi pus întrebarea asta, inclusiv celebrele lui iubite, care au eşuat, una câte una, în încercarea de a-l îngenunchia. Cel mai greu de însurat burlac de la Hollywood părea sortit să umble toată viaţa din floare-n floare, fără să-şi găsească vreodată statornicia.

Dacă totul merge bine, George şi Amal vor fi soţ şi soţie în mai puţin de cinci luniUn prieten al celor doi, citat de Daily Mail
Şi totuşi, pe neaşteptate, a venit şi răspunsul la această întrebare, dar, odată cu acesta, multe alte curiozităţi s-au născut. Cine e, în fond, această Amal Alamuddin şi cum a reuşit ea "să-l îmblânzească" pe uşuraticul star hollywoodian? Ce are ea şi n-au celelalte femei superbe care i-au stat alături? De la bun început, un lucru e clar: doar o femeie cu totul specială îl poate convinge pe George Clooney s-o ia de soţie.

Lucru lesne de observat, Amal nu este o frumuseţe ravisantă.
Nu-i genul care face bărbaţii să roiască în jurul ei. Iar acest paradox nedumereşte cohortele de admiratoare şi presa care a descoperit cu surprindere marea schimbare din viaţa actorului. După relaţiile cu Elisabetta Cannlis şi Stacy Keibler, toată lumea se aştepta ca George să facă o alegere-standard, adică un fotomodel sau o actriţă de top. Ei bine, el le-a dat tuturor cu tifla: Amal Alamuddin este altfel. E din alt aluat.

Deşi nu la fel de celebră precum logodnicul său, ea este unul dintre cei mai respectaţi avocaţi din sistemul juridic englez, iar asta îi dezvăluie prima calitate: inteligenţa.
O femeie cultă, puternică şi capabilă să muncească cu înverşunare pentru cazurile pe care le preia.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod