Demi Moore are contur: Cum arată fosta soție a lui Bruce Willis la 56 de ani

După ce a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu câțiva ani, vedeta din „Ghost“ demonstrează că frumusețea nu are vârstă.

Depresia care a copleșit-o după despărțirea dureroasă de Ashton Kutcher a rămas în urmă, iar acum, la 56 de ani, Demi Moore și-a regăsit strălucirea. Actrița americană traversează o perioadă bună și este din nou în formă la o vârstă pe care nu o arată.

Luni, când a fost fotografiată pe stradă, la Los Angeles, unde a avut o întâlnire, Demi Moore părea cu zece ani mai tânără. Îmbrăcată cu o rochie cu imprimeu multicolor, lungă până peste genunchi, și încălțată cu o pereche de sandale roșii cu tocuri groase, actrița și-a completat ținuta șic cu ochelari negri cu ramă groasă și o geantă într-o nuanță de albastru pal cu ornamente aurii.



La plecare, ea a schimbat câteva cuvinte cu doi asociați de afaceri, apoi s-a urcat la volanul mașinii sale, scrie ziarul britanic Daily Mail.

În aceeași zi, una dintre cele trei fiice ale actriței, Rumer, a fost criticată pe Instagram. Mai mulți utilizatori i-au reproșat acesteia că nu are succes ca mama sa, care la vârsta ei, 30 de ani, era deja o actriță de top.

Una dintre cele mai apreciate actrițe din generația ei, Demi Moore a mărturisit anul trecut că, în ciuda succesului pe care l-a câștigat, a fost copleșită de depresie și a luptat din răsputeri pentru a-și reveni.
Fosta soție a lui Bruce Willis a vorbit despre această experiență într-un discurs pe care l-a rostit în octombrie anul trecut la gala Woman of the Year Award, de la Los Angeles.

Demi Moore a spus că în faza cea mai grea a depresiei sale, nu mai reușea să-și vadă valorea și să se prețuiască. "Cred că există momente cruciale în viețile noastre care ne definesc așa cum suntem și ne dau direcția pe care o urmăm, iar la începutul carierei am căzut în spirala autodistrugerii și oricât succes aveam, tot nu simțeam că e de ajuns", a mărturisit ea.
"Nu mai aveam nicio prețuire de sine, iar calea autodistrugerii m-a dus rapid într-un punct de criză reală. Atunci nu-m dădeam seama care era cauza. Poatre că a fost o intervenție divină", a continuat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod