De ce stă Jennifer Aniston departe de rețelele de socializare: Vedeta preferă animalele

Jennifer Aniston arată superb în pictorialul realizat de Elle

 

Documentul mai specifica faptul că detaliile legate de separare nu vor fi făcute publice, dar că ei doresc ca publicul să ştie adevărul, "având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi de a specula şi inventa". "Orice altceva apare în presă care nu vine de la noi este doar invenţia altcuiva. Mai presus de toate, suntem hotărâţi să păstrăm adâncul respect şi dragostea pe care le avem unul pentru celălalt", au transmis cei doi actori.

Aceasta a fost a doua căsătorie pentru Jennifer Aniston, după cea cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

După divorț, Aniston s-a refugiat în muncă. Ea a filmat în iunie și iulie, la Los Angeles și la Toronto, pentru producția "Murder Mystery", în care joacă alături de Adam Sandler. Cei doi au mai apărut împreună în 2011, în comedia "Just Go With It". Potrivit unei surse, Aniston nu mai era afectată de divorţ şi a lucrat foarte bine. "Era foarte optimistă când a început filmările.
De fapt, Jen a părut foarte fericită tot timpul cât s-a aflat pe platouri. Atmosfera e foarte bună aici"
, a spus pentru People un prieten al vedetei. "E fericită singură. Acum se concentrează pe propria fericire", a adăugat sursa.

Tot în iulie, Aniston și-a lansat propriul parfum, numit "Lolavie", promovat printr-o campanie de publicitate în care actriţa americană apare în ipostaze sexy. Acesta este primul parfum care poartă semnătura vedetei, care a declarat că s-a implicat în fiecare etapă a realizăriiparfumului, de la notele principale la conceptul reclamei. "Nu am venit doar la sesiunea foto şi mi-am pus numele pe sticlă.
M-am simţit ca un mic chimist. A ieşit o extensie a persoanei mele, nu doar ceva pe care mi-am pus numele"
, a declarat ea.

Jennifer Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur. După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006).
În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, notează Mediafax.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod