De ce nu mai vrea Meghan Markle să-și vadă tatăl: Thomas Markle i-a închis telefonul Prințului Harry

Thomas Markle i-a făcut numai probleme fiicei sale


Daily Mail
scrie că dialogul dintre Harry și Thomas Markle a fost destul de încins. Prințul l-a sunat în urmă cu mai mult timp pe socrul său ca să-l întrebe dacă el a aranjat fotografiile apărute în tabloide înainte de nuntă, în care se prefăcea că probează un costum pentru ceremonia la care urma să participe. Thomas a recunoscut că l-a mințit atunci pe Harry.

După ce a ieșit la iveală că el a aranjat povestea cu paparazzii, Meghan și Harry l-au sunat din nou pe Thomas, deși acesta abia ieșise din spital după infarctul suferit.

Thomas Markle a povestit că prințul l-a luat la rost: "Dacă m-ai fi ascultat, nu se ajungea aici", i-a spus Harry. Tatăl lui Meghan i-a replicat: "Poate că dacă aș fi mort v-ar fi mai bine. Așa o să puteți să vă prefaceți că sunteți triști." Apoi i-a închis telefonul.

Tatăl ducesei de Sussex a spus în interviul pentru The Sun că i-a închis telefonul lui Harry fiindcă l-a enervat tirada acestuia la adresa sa când abia ieșise din spital după un infarct.
Deși admite că Harry avea dreptate să-l admonesteze, Thomas Markle a spus că momentul în care acesta l-a sunat a fost "o mitocănie". "Nu sunt supărat pe Harry. Nu sunt supărat pe Meghan. Îi iubesc. Le doresc tot binele. Dar în rest, la dracu' cu toate. Mi-ajunge", a izbucnit el.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-a căsătorit cu Harry, nepotul Reginei Elisabeta, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, în cadrul unei ceremonii pline de fast desfăşurate în luna mai la castelul Windsor.
Nunta a fost umbrită de tatăl actriţei, fost inginer de sunet pentru seriale americane, care a anunţat că nu mai poate participa la ceremonie după ce a suferit o intervenţie chirurgicala pe cord.
În plus, după ce s-a aflat că acesta a colaborat cu un paparazzo pentru a înscena mai multe fotografii, credibilitatea lui s-a pulverizat, iar relația sa firavă cu Meghan Markle, Harry și casa regală britanică s-a rupt.


Foto: Hepta

13 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod