David Beckham își sfidează fanii: A postat o nouă imagine pe Instagram în care își săruta fiica pe gură

David Beckham a postat pe Instagram o fotografie în care o sărută pe buze pe fiica sa, Harper, în vârstă de zece ani.
Cei doi împărtășesc un moment de tandrețe după o plimbare în parc, iar starul în vârstă de 46 de ani a surprins momentul și l-a împărtășit cu fanii săi de pe rețeaua de socilizare, în ciuda faptului că a mai fost criticat în trecut pentru faptul că o sărută pe Harper pe gură.

În comentariile postărilor din trecut în care apare în aceeași ipostază, fanii l-au criticat pentru modul în care își arată afecțiunea pentru fiica sa.

Citește și: 11 vedete care se mândresc că sunt bunici. La 50 de ani, Snoop Dogg are 6 nepoți



În timp ce unii dintre cei care îl urmăresc pe Instagram sunt de părere că este un gest frumos, plin de afecțiune, alții consideră că nu este normal ca un părinte să-și sărute copilul pe buze.


„Este o fată mare acum, este timpul să nu o mai săruți pe buze”, a scris un user.

„Frumos! Acum te poți aștepta la comentariile 'nu îți săruta copilul pe buze' din partea unor ciudați. Lăsați-l în pace.
Este complet normal”, a sărit un user în apărarea fostului fotbalist britanic.


„Ne-ați urî pe mine și copiii mei. Fiul meu are 17 ani și fiica mea are 16 ani și îi sărut pe buze. Sunt copiii mei! Care este problema? Voi sunteți ciudați cu părerile voastre”, a comentat o altă persoană.

În ciuda faptului că a primit numeroase comentarii negative în urma unor imagini similare, David nu pare să fie deranjat și își sfidează fanii postând în continuare fotografii în care o sărută pe Harper pe gură.


În 2018, el a publicat o imagine în care o sărută pe fiica sa, care avea atunci șapte ani, în timp ce se aflau la un patinoar din Londra.

Fotografia fostului fotbalist a fost întâmpinată de o serie de numeroase comentarii negative, în care mulți dintre cei care îl urmăresc pe social media i-au scris că este „greșit” ca un tată să-și sărute fiica pe buze.

Însă fanii loaiali i-au sărit în aparare spunând că oamenii care văd ceva greșit în acest gest au, de fapt, o problemă.

David are o relație la fel de apropiată și cu ceilalți copii ai săi.
În septembrie 2021, el i-a urat la mulți ani fiului său, Romeo, postând pe Instagram o imagine veche în care îl sărută pe gură.

Foto: Instagram/davidbeckham

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod