O altfel de mamă vitregă: Fiul lui Billy Bob Thornton, fostul soț al Angelinei Jolie, spune că actrița îi trimite și acum cadouri de Crăciun

Angelina Jolie este în continuare implicată în viața lui Harry, în vârstă de 27 de ani, în ciuda faptului că s-a despărțit de tatăl lui, Billy Bob Thornton, în urmă cu aproape 20 de ani.
„Îmi trimite în continuare cadouri de Crăciun în fiecare an”, a dezvăluit Harry Thornton pentru Entertainment Tonight. El a vorbit despre relația actuală cu actrița în vârstă de 46 de ani, care i-a fost mamă vitregă în perioada în care a fost căsătorită cu Billy Bob. 


„Nu vorbesc cu ea la telefon în fiecare zi, dar vorbim din când în când”, a mai spus Harry.

El este fiul fostului model Playboy Pietra Dawn Cherniak, care a fost căsătorită cu Billy Bob din 1993 până în 1997.


Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au fost căsătoriți din 2000 până în 2003.
Între cele două staruri este o diferență de vârstă de 20 de ani, iar actorul din „Monster’s Ball” avea deja trei copii când s-a căsătorit cu Jolie.

Harry a mai dezvăluit cât de mult se distra cu Angelina în copilărie, când aceasta îi era mamă vitregă.

„Era foarte cool. Mergeam cu cortul în fiecare săptămână și o dată a închiriat o rulotă și am mers într-o călătorie. Ne distram foarte mult cu ea când eram mici”, a spus fiul actorului.

Billy Bob Thornton a fost cel de-al doilea soț al Angelinei. Ei s-au îndrăgostit în 1999, timpul filmărilor pentru „Pushing Tin”, la doi ani după ce actrița divorțase de primul său soț, Jonny Lee Miller.

Conexiunea dintre ei a fost una puternică, iar în anul următor s-au căsătorit în Las Vegas.
Relația lor neobișnuită a fost un subiect important de știri la acea vreme, în special din cauza modului straniu prin care își demonstrau sentimentele unul pentru celălalt. 

În ziua nunții, Jolie a purtat blugi largi, un maiou și ghete, iar ea și Thornton au făcut schimb nu de verighete, ci de pandantive ce conțineau sângele fiecăruia.

După doi ani de căsnicie, Jolie și Thornton s-au despărțit, în august 2002, același an în care Angelina l-a adoptat pe Maddox, primul său copil. În anul următor, cele două staruri au divorțat.


Deși s-au despărțit, Angelina și Billy Bob au avut întotdeauna numai cuvinte de laudă unul pentru celălalt.

„Este un om foarte bun.
Este extrem de amuzant - am râs mult împreună. Nu știu ce nu a mers bine, de fapt nu a fost menit - el se concentra asupra carierei sale muzicale, iar eu eram sus, citind. Am trecut printr-o schimbare în viață și am început să acord mai multă atenție știrilor, să descopăr ce se întâmpla în alte țări și să fiu mai activă din punct de vedere politic”, a declarat Angelina în 2005 pentru Vanity Fair.

La rândul său, Thornton a declarat că Angelina îi este „în continuare prietenă” și că este „o persoană minunată”. Cu toate acestea, el a dezvăluit într-un interviu din 2016 pentru GQ că nu s-a simțit niciodată suficient de bun pentru Jolie, acesta fiind unul dintre motivele pentru care au divorțat.

După despărțirea de Billy Bob, Angelina a început o relație cu Brad Pitt, în anul 2005.
Cele două staruri s-au căsătorit în 2014, dar s-au despărțit doi ani mai târziu. Ei au împreună șase copii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod