Daniela Gyorfi, cerută în căsătorie pentru a patra oară de George Tal

Cântăreața a dezvăluit că impresarul s-a decis să se însoare cu ea după două luni în care a fost măcinat de dor și de gelozie.

Gyorfi a spus că în cele două luni în care au stat despărţiţi, pentru că ea a fost plecată în America, dorul şi gelozia l-au determinat pe iubitul ei să înțeleagă ce simte pentru ea. "M-a cerut pentru a patra oară. Dintotdeauna am spus <<da>>, dar de la a spune până la a face este drum lung. După această perioadă în care am stat despărţiţi, gelozia, toate astea l-au făcut să reacţioneze aşa. George era gelos pe bărbaţii care veneau şi-mi ofereau flori la concerte, dar i-a trecut", a explicat ea.

"A intrat în panică, a fost prima dată când l-am lăsat singur şi a văzut ce înseamnă să ai grijă de tot.

A fost gelozie din partea mea, dar şi din partea lui. Era gelos că primeam flori şi făceam poze cu bărbaţi! Era normal, de 1 martie, de 8 martie, te duceai în case la lume, şi femeile îmi aduceau flori. Îl apucase criză de gelozie, asta e, i-a trecut", a mai spus vedeta pentru Acasă TV.



Daniela încă nu are timp de nuntă, ea fiind acum ocupată cu alte proiecte mult mai importante. "Momentan, nu se pune problema de nuntă. Mai avem treabă, avem multă treabă anul acesta.

Deocamdată, nu-mi stă capul la asta. Săptămâna viitoare, îi fac parastas mamei. M-a surprins pentru că s-a pus în genunchi şi m-a cerut. Nu avem o relaţie perfectă, ne mai certăm, ne mai împăcăm", a declarat cântăreața. "Avem alte priorităţi, nu că n-ar fi o prioritate... Eu tre’ să intru în studio, în sala de dans, însă nu chiar aşa se face hai să mă mărit... Probabil la finalul anului! Totuşi e un eveniment important, chiar dacă pentru amândoi e a două oară", a declarat ea.

Daniela Gyorfi și impresarul George Tal sunt împreună din 2009 şi au împreună o fetiţă, Maria, în vârstă de aproape trei ani.



Vedeta a recunoscut în mai multe rânduri că relația lor este una sinuoasă.

"Sunt foarte geloasă şi el ştie cum sunt. Eu nu ţin cont unde pleacă, când pleacă, cu cine pleacă. Nu ştiu cum aş reacţiona. Probabil că m-aş ţigăni ca la uşa cortului, mi-aş smulge părul din cap, aş urla. Poate nu m-aş despărţi, dar cu orgoliul pe care îl am, acest poate...", a răspuns Gyorfi, în 2012, în emisiunea "WOWbiz", când a fost întrebată cum ar reacționa dacă ar afla că George o înșală.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod