Oprah Winfrey va publica o carte de eseuri

Vedeta de televiziune, desemnată de revista Forbes cea mai influentă celebritate din lume pe anul 2013, va lansa în septembrie o antologie de eseuri intitulată "What I Know for Sure".
În volumul ce va fi lansat pe 2 septembrie, Oprah Winfrey va include eseurile pe care le-a publicat, în ultimii 14 ani, în revista O, pe care o conduce, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Eseurile sunt grupate tematic, acoperind subiecte precum recunoştinţa, bucuria, respectul şi şansa.

Cartea va "oferi o perspectivă rară, puternică şi personală asupra vieţii interioare a lui Oprah - gândurile, luptele şi visele sale", se arată într-un articol despre această carte publicat în ziarul The New York Post.

Oprah Winfrey, în vârstă de 60 de ani, este supranumită "regina talk show-urilor" datorită emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show", care a debutat în anii 1980.
De-a lungul anilor, Oprah a atras o audienţă de peste 16 milioane de telespectatori, iar emisiunea ei primea 1 milion de dolari pentru fiecare 30 de secunde de publicitate difuzate în timpul show-ului.

În prezent, conform revistei Forbes, este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală cotată la 1,5 miliarde de dolari, notează Mediafax.

De la 1 ianuarie 2011, Oprah Winfrey a devenit preşedintele postului de televiziune OWN, cu programe produse de Harpo Productions şi Discovery Communications, iar, în august 2013, putea fi urmărit de peste 83 de milioane de telespectatori din Statele Unite.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod