Cavalli inspirat de incalzirea globala. Descopera o campanie incendiara!

Desertul a fost locul ales de designerul Roberto Cavalli drept decor pentru campania de primavara-vara 2014 a liniei young, Just Cavalli.

Fotografiata de Giampaolo Sgura si stilizata de Veronique Didry, cadrele prezinta patru dintre cele mai hot modele ale momentului (Adrian Cardoso, Marian Ontanon, Emily DiDonato si Samantha Gradoville) intr-un cadru arid, ce aminteste de filmul “Mad Max”. Flacari, fum, garduri din plasa, animale “fantastice”, realizate din piese de masina si buggy-uri, contrasteaza puternic cu tinutele modelelor. Acestea poarta piese luxoase, sporty-chic, din colectia de primavara-vara 2014, in care predomina costumele, rochiile fluide si asimetrice si piesele vestimentare sexy. 

Un amalgam de detalii florale, juxtapuneri de imprimeuri digitale, jeans prespalat, animal print si influente sporty, toate acestea au fost ingenios mixate de Roberto Cavalli pentru a reflecta spritul indraznet al liniei young Just Cavalli.  Colectia nu a trecut neobservata de redactorii Vogue care au remarcat “agresivitatea sexuala” pe care a primit-o catwalk-ul, odata cu lansarea acestei colectii.

“Cine este femeia Just Cavalli? O fiica rebela sau o femeie care isi planuieste petrecerile in jurul Europei, din dorinta de a fi remarcata?!”

Fara indoiala, designer-ului italian ii place opulenta, exotismul si extravaganta, atribute pe care le imprima fiecarei colectii in parte. In colectie de primavara-vara 2014 (disponibila in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City) salopetele cu decolteu adanc sunt concurate de rochiile lungi, asimetrice si cu slit adanc, pantalonii stramti sunt combinati cu topuri scurte, cu bustiere si tunici, iar fustele mini si rochiile inspirate din lenjeria intima dezvaluie  o femeie fara inhibitii care urmeaza cu asiduitate trend-urile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod