Cum se menține în formă Jane Seymour la 71 de ani. „Dr. Quinn” pare cu cel puțin 20 de ani mai tânără

Jane Seymour are o siluetă de invidiat la 71 de ani. Actrița din serialul de succes „Dr. Quinn” reușește să impresioneze de fiecare dată când pășește pe covorul roșu, în ținute care îi pun perfect în valoare silueta impecabilă.

Vedeta în vârstă de 71 de ani a dezvăluit de-a lungul timpului ce face pentru a arăta atât de bine.

Citește și: Katie Holmes, mai sexy ca niciodată. Actrița a pozat într-o rochie de piele pentru coperta unei reviste de modă


Jane, născută Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, a declarat într-un interviu pentru Daily Mail că este foarte atentă la alimentația ei și are un program strict de exerciții fizice. 

„Cel mai bun lucru pe care l-am făcut este că am urmat dieta 8/16”, a spus actrița din „Dr. Quinn”.
 

„Partenerul meu, David Green, a slăbit 13 kilograme cu această dietă.
M-am gândit să încerc și eu și a funcționat foarte bine”, a declarat Jane.

Dieta 8/16 presupune consumul de alimente într-un interval de opt ore, apoi o perioadă de „post” complet de 16 ore, în care nu se mănâncă nimic.

Vedeta a dezvăluit că principala sa masă este prânzul, urmat de câteva gustări la ora 17 sau 18.


„Mâncăm carne slabă, precum pui sau pește, și culegem legume proaspete din grădina noastră. Îmi place foarte mult conopida la cuptor cu chimion și broccoli cu rozmarin din grădina noastră. Și îmi mai plac cartofii dulci cu usturoi”, a spus actrița.

Unul dintre trucurile sale preferate este folosirea uleiului de trufe. „Este grozav să gătești cu el, doar câțiva stropi adaugă multă savoare și fac ca un preparat să pară gourmet”, a declarat Seymour.

„Când a început pandemia Covid, am cumpărat online ulei de trufe și cred că am apăsat greșit pentru că mi-au venit trei sau patru sticle.
Dar acum am tone de ulei și copiilor le place când îl folosesc. Ei îi spun 'specialitatea Covid'”, a mai spus actrița.


În ceea ce privește dieta 8/16, Jane spune că are o strategie prin care face față poftelor alimentare.

„Iau o masă consistentă la prânz, dar la 5 sau 6 PM mi se face puțin foame, astfel că mănânc câteva gustări, precum fistic, fructe de pădure și guacamole. Sunt genul de persoană care ronțăie în fața televizorului și am nevoie de ceva”, a declarat vedeta. Când i se face poftă de ceva dulce, Jane spune că mănâncă o bucățică mică de ciocolată neagră.

Iar atunci când ia cina cu prietenii, ea spune că încearcă să stabilească masa de seara cât mai devreme posibil.

„Cinele luate mai devreme funcționează cel mai bine pentru că nu îmi place să merg la culcare cu stomacul plin”, a spus actrița.

În ceea ce privește antrenamentele fizice, Jane spune că nu este o persoană atletică, dispusă să facă exerciții epuizante, dar preferă să-și asculte corpul.


„Fac stretching și mișcări de balet de fiecare dată când pot.
Am început să fac balet la o vârstă fragedă și am rămas cu acest obicei. Prin urmare, fac multe exerciții de stretching și există o balustradă în casa mea pe care o folosesc ca bară de balet, unde fac câteva exerciții în fiecare zi”, a dezvăluit vedeta.

Ea a mai spus că face un tip de antrenament numit Gyrotonics, care este un sistem de exerciții ce încorporează mișcări din yoga, dans, gimnastică, înot și tai chi.

De asemenea, starul spune că îi place să ridice greutăți pentru a-și menține brațele tonifiate și spune că o ajută foarte mult faptul că locuiește la malul mării.


„Locuiesc lângă plajă astfel că am tot spațiul necesar pentru plimbări prin nisip și posibilitatea de a mă bucura de aerul proaspăt. Face ca plimbările să fie mai ușoare”, a mai spus actrița britanică.

Jane Seymour este mama a patru copii și are trei nepoți alături de care adoră să petreacă timp.
Ea a dezvăluit că „rolul de bunică este rolul său preferat”.Actrița a mai spus că unul dintre motivele pentru care își dorește să fie cât mai sănătoasă și în formă este acela de a fi cât mai mult timp alături nepoții săi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod