Tom Cruise e cu ochii pe Kate Middleton: Actorul, surprins în timp ce o admira pe Ducesa de Cambridge la Wimbledon

Kate Middleton a strălucit la turneul de tenis de la Wimbledon într-o rochie de un galben intens, care a atras atenția celorlalți participanți, inclusiv a actorului Tom Cruise.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, a arătat spectaculos într-o rochie midi Roksanda. Ea a completat ținuta cu cercei cu citrine Kiki McDonough Eden și pantofi cu toc Gianvito Rossi din piele întoarsă, de culoare albă.
 

Citește și: 10 vedete care nu au lăsat celebritatea „să li se urce la cap”. Chris Evans a avut același telefon timp de 7 ani

 
Este a treia oară când Kate alege să poarte ținute în nuanțe de galben la celebrul turneu de tenis. Ea a purtat aceeași culoare la Wimbledon în 2016 și 2018.


Rochia Roksanda pe care a ales-o pentru finala de tenis este aceeași rochie pe care soția Prințului William a purtat-o și în turneul din Caraibe, de la începutul acestui an.

Ținuta spectaculoasă a atras atenția celorlalți participanți la evenimentul sportiv, printre care s-a numărat și actorul Tom Cruise.
Starul în vârstă de 59 de ani a fost fotografiat în timp ce o privea cu admirație pe Ducesa de Cambridge. El a stat cu trei rânduri în spatele lui Kate și a fost observat privind-o de la distanță.




Nu este prima dată când starul de la Hollywood pare să fie fascinat de Kate. 

Tom Cruise a fost lăudat de fani în luna mai, atunci când i-a oferit mâna lui Kate pentru a o ajuta să urce scările la premiera din Londra a filmului „Top Gun: Maverick”. Ducesa de Cambridge a participat alături de soțul său, Prințul William, la evenimentul desfășurat în luna mai la Leicester Square Gardens din Londra. Kate a ales la acea vreme o ținută foarte sexy, complet diferită de look-ul său obișnuit, conservator.


Soția Prințului William a purtat o rochie neagră cu umerii goi și o croială strânsă pe corp, care îi punea în evidență formele și corpul perfect tonifiat.
Rochia purtată la premiera filmului Top Gun este una dintre cele mai îndrăznețe ținute purtate vreodată de Kate Middleton.

Ducesa a socializat cu starul din „Tom Gun”, care părea fascinat de viitoarea Regină a Angliei. Iar gestul său de a-i oferi mâna și a o ajuta să urce scările nu a trecut neobservat.

„Tom este atât de drăguț. Întotdeauna un gentleman”, a scris un fan la acea vreme pe rețelele de socializare. „Nu îmi pasă de convingerile religioase ale lui Tom Cruise, dar pot să spun că este întotdeauna un gentleman și nu uită nicio secundă cum trebuie să se comporte în public”, a adăugat o altă persoană.

„Pare să ia foarte în serios tot ceea ce face, inclusiv gestul de a o escorta pe Ducesă pe scări. Cred că William se străduiește să-și păstreze cumpătul”, a glumit un user.

La începutul lunii iunie, Cruise a fost atacat pe rețelele de socializare de actrița Leah Remini.
Vedeta în vârstă de 51 de ani, care a ieșit din cultul scientologic din care Tom Cruise face parte, a lăudat-o pe prietena sa, Claire Headley, pentru postarea în care aceasta vorbește despre „crimele împotriva umanității” comise de Cruise.


Remini îi avertizează pe fanii lui Tom Cruise să nu se lase „păcăliți de farmecul lui de star de cinema”, având în vedere succesul răsunător al noului film „Top Gun: Maverick” al actorului.

„Îi mulțumesc prietenei mele, @claireheadley pentru curajul ei”, a scris actrița cunoscută pentru serialul de comedie „The King of Queens”. „Ai continuat să vorbești în ciuda atacurilor constante din partea Scientologiei”, a scris Remini.

„Tom Cruise știe exact ce se întâmplă în Scientologie. Nu lăsați farmecul de star de cinema să vă păcălească”, a adăugat Leah.

Leah Remini a fost de-a lungul timpului critică la adresa lui Cruise, despre care ea susține că „și-a manipulat imaginea” pentru a fi în folosul Scientologiei.


„Cred că este timpul ca oamenii să se trezească și să vadă adevărul.
Tom și-a manipulat imaginea pentru a fi băiatul bun”, a declarat Remini într-un interviu din 2020 pentru Us Weekly.

„Deși cred că a fost o vreme când Tom era o persoană decentă și bună, s-a transformat în David Miscavige (n.r. liderul Scientologiei) și este complet dedicat misiunii Scientologiei de a 'curăța' Pământul - ceea ce înseamnă să transforme 80% din populația lumii în scientologi”, a dezvăluit actrița.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod