Nicole Kidman a devenit ținta glumelor pe internet după ce a defilat la o prezentare de modă: „Merge ca o statuie care a prins viață”

Nicole Kidman a devenit subiect de glume pe rețelele de socializare după ce a defilat la prezentarea Balenciaga haute couture din cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Actrița în vârstă de 55 de ani a purtat o rochie argintie cu un umăr gol, completată de o pereche de mănuși lungi, în timp ce a defilat la prezentarea de modă, împreună cu Kim Kardashian și Naomi Campbell.

Dar debutul lui Nicole în lumea modei nu i-a impresionat pe fani, care s-au amuzat pe seama stilului ei de mers, pe care l-au numit „robotic”.


„Pot să jur că am văzut-o în trecut pe Nicole Kidman mergând ca un om normal, dar nu ți-ai putea da seama de asta după ce vezi cum a mers la prezentarea Balenciaga”, a scris un user pe Twitter.

„De ce merg ca și cum tocmai s-au ridicat din mormânt?”, s-a întrebat o altă persoană, făcând referire la Kidman și Kardashian.

„Dacă aveai senzația că Kim merge ciudat, te rog să te uiți la Nicole Kidman”, s-a amuzat o altă persoană.

Alți useri au atras atenția asupra faptului că există o diferență majoră între modul în care defilează supermodelul Naomi Campbell și modul în care defilează Nicole, care nu a mai pășit până acum niciodată pe un podium de prezentare.


„Ea e Nicole Kidman.
Este o actriță fenomenală și este foarte înaltă. Merge ca o statuie care tocmai a prins viață. Singurul model în toată această prezentare este Naomi Campbell”, a scris o persoană.

Alții s-au amuzat pe ținuta purtată de Kidman, pe care au comparat-o cu o pătură termică folosită de echipajele de salvare și cu o folie din aluminiu șifonată.

„De ce ai îmbrăca-o pe Nicole Kidman într-o folie la un show de modă?”, a scris un user.

„Nu-mi vine să cred că Nicole Kidman face folia din aluminiu să arate bine”, a glumit un internaut.

Alte persoane au sărit în apărarea actriței și au atras atenția asupra faptului că atât ea, cât și Kim Kardashian, nu sunt modele profesioniste.


„Toată lumea vorbește despre felul în care merg Nicole și Kim.
Nu sunt modele ca Naomi!”, a comentat o persoană.

În același show de modă, în afara lui Nicole, Naomi Campbell și Kim Kardashian, au mai defilat staruri precum Bella Hadid sau cântăreața Dua Lipa.


Nu este prima dată când o filmare cu Nicole Kidman devine virală pe rețelele de socializare. Actrița din „The Hours” a fost ridiculizată în anul 2017 pentru felul bizar în care a aplaudat la ediția din acel an a Premiilor Oscar.

Imagini din timpul ceremoniei au devenit virale după ce fanii au observat că Nicole aplaudă într-un mod neobișnuit.

Ea își ținea degetele foarte întinse atunci când îi aplauda pe câștigători, atingând numai podul palmelor.


Câteva săptămâni mai târziu, starul australian a râs pe seama incidentului și a dezvăluit într-o emisiune TV motivul pentru care nu voia ca degetele sale să se atingă în timp ce aplauda.

Ea a spus că nu a vrut să deterioreze inelele cu diamante de 119 carate pe care le purta în acea seară, inclusiv un inel din platină cu diamant în formă de perlă, de 14 carate.

„A fost foarte ciudat și îmi spuneam 'Doamne, chiar vreau să aplaud!' Nu aș fi vrut să nu aplaud pentru că ar fi fost și mai rău, nu-i așa? Toți s-ar fi întrebat 'De ce nu aplaudă Nicole?'”, a declarat actrița la acea vreme, potrivit Daily Mail.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod