Horoscopul săptămânii 11-17 iulie. O singură zodie va fi privilegiată pe toate planurile. Care?

O singură zodie va fi privilegiată pe toate planurile. Care?


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta este perfectă pentru tot felul de ocazii speciale, inclusiv orice întâlnire romantică.

Cu energia astrală actuală, probabil că vei începe să descoperi ideile și gusturile, dar și opiniile altcuiva.

Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, pare să existe o armonie de bază între tine și persoana iubită, care vă ajută să vă descurcați bine. Te vei bucura de atmosferă!

Bani

Dacă vrei să faci unele schimbări în viața ta profesională și financiară, aceasta este săptămână perfectă pentru a o face.

Cercul tău social se extinde, oferindu-ți șanse unice de a-ți exprima punctul de vedere, de la vârful scării ierarhice până jos.

În același timp, cercul tău social se schimbă pe măsură ce elimini oamenii care nu îți susțin obiectivele vieții tale. Banii vin dacă îți urmezi instinctul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână este excelentă pentru a face echipă cu cineva nou care îți împărtășește ideile, convingerile și filosofia generală.

Dacă ai început să te întâlnești cu cineva și ai speranță că se va transforma într-o relație mai profundă și mai pasională, atunci există toate șansele să se întâmple, dar s-ar putea să nu se întâmple peste noapte.

Mai întâi trebuie să vă cunoașteți și să căpătați încredere unul în celălalt.

Bani

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii mult mai permisiv/ă cu tine, mai ales când vine vorba de bani, idei sau cuvinte.

Distracția, familia și dragostea sunt cele mai importante pentru tine în acest moment și nu contează cât investești în acest sens.

Din fericire, situația ta financiară este una bună și, în plus, știi unde să tragi linie și să spui stop.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Există o atmosferă foarte caldă în jurul tău în această săptămână.

Este momentul perfect pentru orice petrecere sau întâlnire, deoarece cineva din jurul tău este foarte interesat de tine.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci vei descoperi că, deși s-ar putea să nu se întâmple imediat, cu siguranță poți începe o relație cu cineva special în viitorul tot mai apropiat.

Bani

Sfaturile astrelor pentru această săptămână este să ai răbdare.

Subconștientul tău poate primi semne de la ghizii tăi spirituali și de la îngerii păzitori și nu toate vor avea sens.

Ai grijă și nu te grăbi în luarea deciziilor dacă vrei ca banii tăi să fie la adăpost. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Alinierea planetelor din această săptămână creează tocmai șansa de care ai nevoie pentru a cunoaște o anumită persoană pe care ai adrmirat-o de la distanță.

Tot ce ai nevoie este oportunitatea de a iniția o conversație și de a spune ceva memorabil, astfel încât acel cineva să își amintească de tine.

Deși poate începe ca o relație stimulată la nivel intelectual, s-ar putea transforma în ceva mai promițător mai târziu.

Bani

Săptămâna aceasta se vor întâmpla multe lucruri care necesită cheltuieli suplimentare. E posibil să fii nevoit/ă să faci unele investiții în casă, dar nu te poți lipsi de ele.

Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezista să apelezi la familia ta care te poate susține atunci când ai nevoie.

Dacă ești în căutarea unui job nou, încearcă să arăți că ai mai multă încredere în tine, fii sigur/ă pe abilitățile tale profesionale, deoarece orice slăbiciune se va vedea.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Este posibil să ai parte de o experiență unică în dragoste în această săptămână.

Dacă reușești să te întâlnești cu alte persoane, asigură-te că îi inviți pe cei pe care îi consideri fascinanți și pe care ai dori să-i cunoști mai intim.

O persoană în special se poate dovedi mult prea atrăgătoare pentru a o trece cu vederea. Cu siguranță vei dori să descoperi câteva dintre secretele ei.

Bani

Energia din această săptămână te va ajuta în afaceri. Ai fler și știi ce să alegi și cu cine să intri în parteneriat. Mai mult decât atât, deții resursele financiare necesare pentru un astfel de start.

Cu toate acestea, fii cu ochii în patru, deoarece există multe persoane în jurul tău care vor să profite de succesul tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Atmosfera astrală din această săptămână te încurajează să ai o abordare mai blândă și mai sensibilă față de cineva special din viața ta.

Dacă ți-ai dori ca acea persoană să fie altfel decât este, acest lucru ar putea să o determine să nu mai fie sinceră față de tine.

Permite-i să fie ea însăși și va fi mai fericită și mai dornică de intimitate cu tine, deoarece se va simți confortabil în prezența ta.

Bani

Te confrunți cu o săptămână de bun augur atât în ceea ce privește banii, cât și viața ta profesională.

Te îndrepți cu încredere spre obiectivele tale, iar terenul este numai bun pentru a-ți urma calea.

Știi ce vrei de la viață și știi să te vinzi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

S-ar putea să crezi că ți-ai întâlnit sufletul pereche în această săptămână.

Dacă vei participa la o mică petrecere sau la un eveniment social, ai putea să apară sentimentul de dragoste la prima vedere. Cineva special va avea un asemenea efect asupra ta.

Vei fi supus/ă unor emoții puternice, dar nu te lăsa prea purtat/ă de val!

Bani

Viața ta este traversează o perioadă de schimbare, ceea ce înseamnă că este momentul ideal pentru a te gândi la obiectivele tale în carieră.

De asemenea, ambițiile tale s-ar putea schimba, ceea ce presupune schimbarea planurilor, dar și a bugetului.

Gândește-te bine la fiecare acțiune, pentru că te va afecta financiar pe termen lung.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Alinierea planetară din această săptămână te ajută să fii mai blând/ă și mai relaxat/ă decât te-ai simți de ceva timp.

Dacă ai posibilitatea de a ieși la o întâlnire, atunci probabil că va fi o ocazie foarte romantică și memorabilă.

Vei fi surprins/ă de cât de ușor ești fermecat/ă, dar rămâi totuși cu măcar un picior pe pământ!

Bani

Urmărirea convingerilor tale te poate ajuta să stabilești parteneriate importante.

Indiferent dacă găsești un partener creativ sau întâlnești pe cineva special la un eveniment de voluntariat, acesta este un moment grozav de a face echipă cu cineva.

Munca în echipă te poate ajuta să ai mai mult succes în carieră și financiar în viitorul apropiat. 

Citește și: Semne că e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui. Astrologia îți dezvăluie adevăratele lui sentimente

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Nu lăsa grijile tale obișnuite să te împiedice să ieși și să te distrezi bine în această săptămână.

Energia astrală actuală te încurajeazî să te îmbraci în unele dintre cele mai originale haine ale tale și să te asiguri că arăți cel mai bine.

Dacă poți să ieși să socializezi, ai putea întâlni o persoană care va fi suprinsă plăcut de stilul tău unic, așa că merită să investești timp în asta!

Bani

Trebuie să-ți sufleci mânecile și să te apuci de treabă în această săptămână dacă vrei să termini niște sarcini importante.

Intuinția ta este bună și vei alege ceea ce este corect atât în ceea ce privește viața ta personală, cât și profesională.

Iei deciziile pe care trebuie să le iei și, sincer, dacă nu s-ar întâmpla asta, ai avea parte de pierderi financiare mari.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Energiile astrale din această săptămână îți oferă șansa de a sărbători un eveniment alături de o persoană specială.

Profită de această șansă pentru a comunica și pentru a duce conversația respectivă mai departe către tot ceea ce ai sperat și imaginat vreodată că va fi.

Poți dezvolta o relație puternică și profundă, care va fi o mare sursă de bucurie în viața ta.

Bani

Este momentul perfect pentru a aranja o întâlnire de afaceri pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Poți începe o relație profesională grozavă dacă îți etalezi adevăratele tale talente fără modestie.

E bine să fii modest, dar nu acum! Acum trebuie să dai tot ce ai mai bun și să impresionezi.

Dacă ești nemulțumit/ă de locul tău de muncă actual, în special de banii pe care îi câștigi, fie cere o mărire, fie caută-ți altceva în cel mai scurt timp.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Dacă nu faci ceva destul de clar, elementele vieții tale amoroase ar putea deveni foarte confuze.

Energia astrală din această săptămână are același efect ca o zi cu ceață, iar cuvintele sau anumite declarații făcute de tine pot fi înțelese în mai multe moduri diferite,

Prin urmare, este înțelept să acționezi inteligent și să îți exprimi foarte clar punctul de vedere.

Bani


S-ar putea ca în această săptămână să trebuiască să îți asumi un rol de îngrijitor al familiei, deoarece cei dragi au nevoie atât de sfaturile tale, cât și de banii tăi.

Folosește-ți abilitățile de rezolvare a problemelor pentru a-i scăpa de unele greutăți cu care se confruntă în acest moment.

La locul de muncă organizarea este cheia succesului. Având un program solid cu ceea ce trebuie făcut îți va face viața mai ușoară.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână aduce cu ea o oportunitate de aur de a-ți întinde aripile și de a descoperi noi interese care te motivează.

Dacă ești într-o relație de lungă durată, atunci aceasta ar putea aduce o nouă viață în ea și îți poate oferi lucruri noi de făcut împreună.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci să îți faci niște prieteni buni ar putea fi un început.

Bani

Săptămâna aceasta te vei simți mai creativ/ă. Acesta este un moment ideal pentru a lucra la proiecte artistice pentru a-ți exprima identitatea și sentimentele, dar și pentru a câștiga mai mulți bani dintr-o pasiune de-a ta.

S-ar putea chiar să descoperi că ai talente și abilități ascunse pe care astrele te încurajează să te axezi pe viitor.

Nu ai probleme cu banii, dar nu strică să câștigi mai mulți. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod