Horoscopul lunii iulie. Berbecului i se schimbă viața

Berbecului i se schimbă viața. În bine, în rău? Citește horoscopul complet mai jos!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna iulie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Dragostea e un capitol bun luna aceasta pentru tine.

Dacă ești înt-o relație, aceasta funcționează foarte bine și partenerul/a de viață va fi deosebit de afectuos/oasă și grijuliu/ie. Cadourile vor veni la tine ca și cum ar fi Crăciunul. Te vei simți surprins/ă și fericit/ă.

Dacă ești singur/ă, dragostea te va surprinde. Cineva va începe să te urmărească, să te invite, să te seducă. Va fi ca și cum ai avea un semn în frunte care spune că ești liber/ă. Lasă-te iubit/ă și distrează-te bine!

Bani

Stai bine la capitolul bani. Vei avea o lună extraordinar de prosperă.

Banii vor intra prin diferite surse, fără ca tu să faci nimic. Vei avea mare noroc, vei încasa sume la care nu te așteptai.

Investește și economisește, pentru că vor urmă unele cheltuieli neașteptate. Vei cheltui pe tine, pe haine și obiecte pentru casa ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Dacă ești căsătorit/ă sau locuiești cu cineva, vei traversa un punct de cotitură, în care relația va trece printr-o mică criză, care te va face să regândești deciziile pe care le-ai luat. Este adevărat că problemele pe care s-ar putea să le întâmpini te vor influența simțitor.

Dacă ești singur/ă, probabil că vei rămâne singur/ă și te vei distra alături de prietenii tăi. Asta nu înseamnă că vei înceta să flirtezi cu sexul opus, chiar dacă nu te aștepți să găsești iubirea vieții tale în torida lună iulie.

Bani


Din punct de vedere financiar, vei începe să te descurci bine cu câteva zile înainte de sfârșitul lunii iulie. Trebuie să recuperezi ce ai pierdut, ai credință și nu renunța!

Munca și profesia ta vor fi destul de importante luna aceasta. Vei trece prin multe schimbări, la care vei încerca să te adapptezi rapid. Poți schimba compania sau locul de muncă în compania la care activezi în prezent.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Dacă ești într-o relație, va fi o lună a schimbărilor, în care poți schimba tot ce nu funcționează între tine și partenerul/a e viață pentru a fi fericit/ă. Vi fi mai activ/ă și vă veți face voia mai mult unul celuilalt.

Dacă ești singur/ă, vei întâlni multe persoane de sex opus și vei avea mare succes. Atât la serviciu, cât și prin prietenii tăi, îți vei face noi cunoștințe, noi relații romantice sau pur și simplu aventuri.

Bani

Situația ta financiară este una bună, dar va fi puțin perturbată la jumătatea lunii iulie. Probabil apoi va fi bine din nou, dar pe moment îți va crea ceva probleme și va trebui să faci o ajustare.

În iulie, pe plan profesional vei schimba unele lucruri, pentru că îți vei da seama ce funcționează și ce nu pentru tine. Dacă ai propria companie, îți vei reînnoi personalul. Imaginează-ți cum vrei să fie compania ta și transform-o. 

Citește și: Semne că e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui. Astrologia îți dezvăluie adevăratele lui sentimente

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Dacă ești într-o relație, există iubire și totul urmează cursul normal fără fanfare sau dezacorduri.

Dacă ești singur/ă, vei trăi o lună liniștită, poate mai liniștită decât ți-ai dori. Este foarte puțin probabil ca dragostea să îți bată la ușă. Te vei dedica familiei și prietenilor.

Bani

Situația ta financiară va fi excelentă. Banii vor veni cu ușurință la tine în luna iulie.

Te afli într-o etapă de prosperitate, în care banii vin ușor din diverse surse. Dacă investești împreună cu partenerul/a de viață, te vei descurca mult mai bine decât singur/ă.

Dacă ai de gând să investești o parte din banii tăi, lasă-te purtat/ă de intuiție, vei avea una foarte bună.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Stai bine la capitolul dragoste luna aceasta.

Dacă ești într-o relație, aceasta va continua să fie bună și va exista multă înțelegere.

Dacă ești singur/ă, vei primi o mulțime de invitații la petreceri și întâlniri. Parcă ai o nouă viață și transformi totul în energie pozitivă. Cu dragostea, vom mai vedea!

Bani

Luna aceasta vei încasa o mărire de salariu sau bani în plus care vor veni de la locul tău de muncă. Fă tot ce trebuie să faci important în ceea ce privește cumpărarea/vânzarea în prima parte a lunii, însă nu în a doua.

Pot exista întârzieri și unele chestiuni financiare pot fi suspendate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Dacă ești într-o relație, aceasta va traversa o lună foarte liniștită, fără suișuri și coborâșuri. Armonia și pacea au fost stabilite în viața ta de cuplu și vei fi fericit/ă.

Dacă ești singur/ă, vei ieși cu prietenii și este puțin probabil ca iubirea să apară în viața ta. Mai târziu te va surprinde.

Bani

Munca va fi cel mai important lucru al lunii iulie.

Îți place să lucrezi și te vei descurca grozav. De fapt, gradul tău de satisfacție personală și profesională îți va oferi stabilitatea emoțională de care avem cu toții nevoie.

Vei reuși în tot ceea ce ți-ai propus. Ai putea fi promovat/ă, dar ai putea avea și mai multe responsabilități. Vei continua să te descurci bine cu banii și nu va trebui să îți faci griji pentru cheltuieli.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Dragostea va fi cel mai important lucru pentru tine în luna iulie.

Dacă faci parte dintr-un cuplu, tu și partenerul/a de viață veți fi super fericiți. Totul funcționează perfect între voi, există armonie, înțelegere și mult dialog.

Dacă ești singur/ă, vei avea ocazia să cunoști pe cineva foarte special de care s-ar putea să te îndrăgostești.

Bani

Pe plan financiar nu te vei descurca foarte bine luna aceasta și va trebui să îți schimbi strategia.

Vei avea o lună instabilă, iar mișcările planetară din aceste zile vor avea un impact direct asupra ta.

Nu ești foarte realist/ă și nu îți vor ieși deloc calculele la bani. Atenție! Vezi ce poți face și adaptează-te la ceea ce ți se potrivește.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Dacă ai un/o partener/ă, vei trăi o lună cu multă instabilitate. Vei avea momente foarte bune, dar cu o viață socială bogată și mult flirt, ceea ce înseamnă probleme sau gelozie cu persoana iubită. Vezi ce faci, deoarece îți place să trăiești periculos, dar cel/cea de lângă tine cu siguranță nu.

Dacă ești singur/ă, este o lună în care vei întâlni mulți oameni noi, dar te vei juca cu toți. Vei avea relații sporadice și atât.

Bani

Din punct de vedere economic te vei descurca foarte bine.

Te afli într-o perioadă de schimbări pozitive, ceea ce va însemna profituri mai mari. Banii vor veni, în principal, din munca ta.

Pe de altă parte, ești unul dintre cei care își asumă riscuri și dacă ai ocazia să investești în ceva, va merge bine. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Dacă ești într-o relație sau ești casătorit/ă, atmosfera nu va fi cea obișnuită în primele trei săptămâni ale lunii iulie. Se pare că dialogul nu decurge cum ar trebui și vor începe să apară unele neînțelegeri. Vei lupta. În schimb, ultima săptămână va fi fabuloasă.

Dacă ești singur/ă, vei trăi o lună foarte animată, cu multe relații pasagere și multă seducție. Nu este o lună să te îndrăgostești, ci una să te distrezi.

Bani

Iulie nu va fi o lună bună pentru bani.

Situația ta financiară va fi instabilă, cu cheltuieli neprevăzute și va trebui să jonglați pentru a ajunge la capăt.

Îți vei da seama că previziunile tale nu au fost corecte și că trebuie să schimbi modul în care controlezi cheltuielile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, vei greși luna aceasta.

Dacă ai pe cineva sau ești căsătorit/ă, vei trece printr-o criză majoră ca și cuplu. Veți începe să scoateți rufele murdare și să vă certați. Va fi o perioadă grea din care vei ieși doar dacă relația este foarte sudată. Mulți dintre voi veți sfârși cu o despărțire.

Dacă ești singur/ă, luna iulie nu va fi luna iubirii pentru tine. Vei fi concentrat/ă pe prietenii tăi și îi vei întâlni pentru a discuta, a face schimb de idei și a te distra.

Bani

Din punct de vedere financiar vei fi bine. Vei urma ritmul lunii trecute. Nu vor fi schimbări, așa că nu ar trebui să îți faci griji.

La locul de muncă vei experimenta unele schimbări, dar nu vor fi rele, chiar dacă inițial îți va crea o oarecare instabilitate. Te vei adapta noilor responsabilități, cu toate că veniturile vor fi aceleași.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Dacă faci parte dintr-un cuplu sau ești căsătorit/ă, te vei simți foarte bine cu cel/cea de lângă tine și îți vor plăcea discuțiile pe care le veți avea.

Luna aceasta vei prefera cine intime cu partenerul/a decât ieșirea cu prietenii pentru a te distra.

Dacă ești singur/ă, un prieten ți-ar putea prezenta pe cineva fermecător și inteligent, care te va captiva și te va face să te îndrăgostești.

Bani

Situația ta financiară va fi în continuare excelentă. Vei obține un venit suplimentar. Banii tăi sunt destui și nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere, cel puțin câteva luni bune de acum înainte.

În ceea ce privește munca, ai proiecte în derulare și datorită abilității tale grozave de a comunica, vei avea un succes enorm. Vei străluci, mai ales dacă te dedici vânzării.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Dacă ești căsătorit/ă sau ești implicat/ă într-o relație, vei fi bine luna aceasta. Vei continua să trăiești în armonie și te vei simți împlinit/ă și mulțumit/ă de momentele de care ai parte.

Dacă ești singur/ă și cauți un partener, îi vei găsi în luna iulie. Ai putea întâlni pe cineva special, care te va face să te îndrăgostești.

Bani

Luna iulie va fi una prosperă. Vei munci mult, dar vei și câștiga mult. Este o perioadă în care economia ta va fi magnifică.

La serviciu te vei descurca foarte bine. Dacă vrei să inovezi, iedile îți vor veni ușor și le vei putea pune în practică fără nicio problemă. Vor apărea unele schimbări la job, fii atent/ă și profită de ele astfel încât să îți fie favorabile. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod