Horoscopul dragostei pentru săptămâna 27 iunie-3 iulie. Balanța trebuie să aibă mai multă încredere în ea

Balanța trebuie să aibă mai multă încredere în ea și să fie mai îndrăzneață.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu lăsa tristețea să pună stăpânire pe tine în această săptămână.

Ar putea exista o tentație de a te scufunda într-una dintre stările tale de spirit mai sumbre și, așadar, să pierzi ocazia de a întâlni pe cineva destul de special.

Dacă poți să ieși și să faci ceva afară, orice activitate, atunci asta ți-ar face foarte bine. 

Citește și: 4 zodii care nu iartă dacă au fost trădate

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Configurația astrală din această săptămână te poate ajuta să formulezi un plan viabil pentru viitor. Nu te lăsa hipnotizat/ă de gândul obsesiv asupra a ceea ce va urma.

Dacă ești chiar la începutul unei relații foarte promițătoare, atunci va trebui să te gândești cu atenție unde vrei să ajungă. Asta înseamnă, la rândul său, o discuție cu persoana iubită.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu și persoana iubită vă veți face cu siguranță planuri de viitor în această săptămână. Cu energia din aceste zile, veți avea rezultate foarte bune.

De asemenea, veți obține multe beneficii din orice proiect pe care îl întreprindeți amândoi, deoarece acest lucru vă va apropia și vă va oferi ceva pozitiv spre care să priviți. Vei fi bucuros/oasă pentru toate eforturile depuse până acum.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Alinierea planetelor din această săptămână poate crea o atmosferă oarecum sumbră între tine și persoana iubită. Acest lucru te poate face să simți că relația pur și simplu nu mai funcționează.

Poate ar fi mai bine să nu lași acest sentiment să ajungă la tine, deoarece ai putea fi tentat/ă să renunți. Dacă este necesar, petrece ceva timp singur/ă și apoi reia dialogul cu persoana iubit. Va fi bine.

Leu(22 iulie - 22 august)

S-ar putea să te simți tot mai închis/ă în tine și mai tăcut/ă decât de obicei în această săptămână. Cu toate acestea, nu lăsa acest lucru să te împiedice să-ți informezi partenerul/a despre sentimentul din ce în ce mai profund al angajamentului pe care vrei să îl aduci relației.

E nevoie de câteva discuții cu acesta/aceasta dacă te gândești serios să duci relația la următorul nivel. Nu fi pesimt/ă, altfel vei atrage răul!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Configurația astrală din această săptămână face dialogul cu persoana iubită mult mai serios decât de obicei. Acest lucru poate însemna că tu și partenerul/a de viață vă puteți trezi că discutați probleme foarte interesante.

Ai putea avea șansa de a rezolva definitiv o problemă anume, dar va trebui, de asemenea, să depășești anumite temeri înnăscute pentru a face acest lucru. Făcând acest prim pas, relația ta se va îmbunătăți. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ai absolut niciun motiv să te retragi și să te ascunzi, în afara faptului că te temi de ce e mai rău atunci când vine vorba de o relație importantă.

Configurația astrală din această săptămână este încurajatoare pentru că implică faptul că, dacă ești pregătit/ă să înfrunți lucrurile care îți creează probleme, atunci vei descoperi că multe dintre ele au fost doar în imaginația ta. Fii mai curajos/oasă! Ai încredere în tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aspectul astral din această săptămână poate însemna că pari mai dur/ă decât simți de fapt. Nu este că ești deosebit de supărat/ă pe cineva sau de ceva, ci mai mult că ai multe pe cap la care trebuie să te gândești.

Partenerul/a de viață poate lua asta ca pe un semn că nu ești interesat/ă de el sau de relație, așa că va trebui să îi arăți că nu este cazul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să beneficiezi de ceva timp singur/ă în această săptămână, datorită energiei planetare actuale.

Aceasta ar putea fi o experiență destul de pozitivă, mai ales că este posibil să trebuiască să reflectezi la ceea ce îți dorești de fapt de la relația în care ești implicat/ă.

În loc să îți provoace vreun rău, îți va permite să te conectezi cu sentimentele tale adevărate, iar acest lucru este foarte important în acest moment pentru a lua deciziile corecte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă vrei o viață fericită acasă, trebuie să dezvolți o rutină de comunicare consecventă cu oamenii cu care locuiești. Viața va fi mai bună dacă toate lumea știe ce treburi trebuie să facă și cine este responsabil pentru spalatul rufelor sau al vaselor.

Dacă ești singur/ă, poți întâlni o dragoste de-o vară în aceste zile. Dacă dai de cine trebuie, poate chiar vei avea norocul să duci lucrurile la următorul nivel. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă reușești în această săptămână să te întâlnești față în față cu acea persoană pe care o placi, s-ar putea să descoperi că este o persoană complet diferită de cum ți-ai imaginat că ar fi.

Energia astrală din aceste zile indică faptul că poate părea un om mult mai conservator și bătrân ca tine, chiar dacă e mai tânăr ca ani. Dar nu îl respinge imediat, deoarece cu siguranță se va însenina pe măsură ce întâlnirea avansează și timpul petrecut împreună trece.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Energia astrală din această săptămână poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te calma și pentru a-ți asuma responsabilitatea pentru rolul tău în relația în care ești implicat/ă în prezent.

Uneori, poți fi foarte greu de identificat, mai ales când apar probleme sau lucrurile par să devină mai dificile.

În acest moment, poți contribui pozitiv ascultând ce are de spus partenerul/a de viață.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod