taur

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Taur

Ești mai mult decât zodia ta! De fapt, există 9 planete și 12 case într-o hartă natală tipică. Și în timp ce semnul tău solar este echivalentul zodiei, ascendentul tău reprezintă un alt aspect al personalității tale.

Semnul de Lună reprezintă modul în care îți exprimi emoțiile și te conectezi cu ceilalți, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce ești, dar ascendentul este masca pe care o prezinți altora și prima impresie pe care o faci când întâlnești oameni pentru prima dată.

Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii. Din fericire, îl poți afla cu ușurință folosind acest calculator gratuit.

  • Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Taur


Taurul este un semn de pământ, așa că dacă ai această zodie ca ascendent, ești loial, răbdător, muncitor, organizat și ai un gust fin pentru lucrurile din jurul tău. Totuși, se știe că ești încăpățânat și leneș, cu tendințe de gelozie.

Semnul zodiacal Taur este, de asemenea, un semn fix, ceea ce înseamnă că ai o abordare tradițională a vieții și o strucutră a valorilor care includ perfecționismul și productivitatea. Și pentru că Venus este planeta guvernantă a Taurului, acest semn este destul de feminin și senzual, în ciudat exteriorului său oarecum de neclintit.



Dacă ai ascendentul în Taur, ai tendința de a te descurca bine în cariere în care munca în echipă este o parte esențială a îndatoririlor tale. Chiar dacă ești încăpățânat, ești și destul de fiabil și îți vei îndeplini sarcinile datorită implusului, creativității și inițiativei tale.

Tu nu pari a fi sufletul petrecerii sau să-ți placă prea mult activitățile sociale, dar asta doar pentru că nu ești o fire dramatică. Știi exact ce îți dorești, iar acest lucru se aplică pe toate planurile vieții tale.

În relații, nativii care au ascendentul în zodia Taur știu ceea ce înseamnă confidențialitate, cea ce înseamnă că nu divulgă detalii altora. Dar atunci când se află într-o relație amoroasă și de încredere, sunt ascultători grozavi, sunt extrem de loiali și muncesc din greu pentru a-și mulțumi partenerul. Ei știu că, mai presus de toate, lucrurile mărunte contează cel mai mult și vor depune eforturi pentru a avea o relație plină de iubire și afecțiune.

Oamenii care au ascendentul în Taur prețuiesc foarte mult cele mai simple plăceri ale vieții. Datorită acestui lucru, vor face tot posibilul pentru a fi mereu în prezența vibrațiilor pozitive.


Vedete care au ascendentul în zodia Taur: Mariah Carey, Brendan Fraser, Queen Latifah, Miley Cyrus, Serena Williams, Camila Cabello, Aaron Rodgers.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 


  • Care sunt trăsăturile tale de personalitate dacă ai ascendentul în zodia Taur

 

Loial


Naivii care au ascendentul în zodia Taur își vor dovedi întotdeauna loialitatea față de prieteni și familie, făcând tot ce le stă în putere pentru a le arăta celor dragi că sunt susținuți.

Deoarece sunt o constantă în viețile celor pe care îi iubesc, oamenii din viața celor cu ascendentul în Taur știu că aceștia vor fi mereu acolo pentru ei.

Stabil


Deoarece Taurul este un semn fix, el este consecvent, de încredere și foarte puțin probabil să fie influențat. Stabilitatea lui îi face pe nativii cu ascendentul în zodia Taur să-și poată urmări cu ușurință obiectivele pe care și le-au stabilit.

Cu toate acestea, această trăsătură îi poate împiedica să vadă o situație din alt punct de vedere. Ei rezistă schimbărilor care nu se potrivesc cu propriile idei, ceea ce poate duce la stagnare și rigiditate.

Încăpățânat


Așa cum nu vor renunța niciodată la ideile și opiniile lor, odată ce își concentrează atenția pe ceva, nu pot fi convinși de contrariu. Natura lor încăpățânată înseamnă că nu își dezlipesc mâinile de pe armele lor, dar acest lucru îi poate împiedica și să profite de noi oportunități.



Deoarece nativii cu ascendentul în Taur fac totul în ritmul lor calculat, ei nu acceptă cu amabilitate situațiile care îi scot din curs. În acest caz, trebuie să-și reamintească că a ieși din zona de confort și a se elibera pot face minuni.

Practic


Dacă ai ascendentul în Taur, ești o persoană farte atentă în ceea ce privește abordarea situațiilor și te miști foarte prudent. Deoarece prețuiești stabilitatea, vei acționa într-un mod care păstrează acest concept, ceea ce înseamnă că nu vei sări în nimic fără să-ți cântărești mai întâi opțiunile.

Abordarea ta s-ar putea să nu se potrivească bine cu ceilalți, deoarece ai putea părea un pic prea diferit și poate conservator. Cu toate acestea, tinzi să îți echilibrezi caracterul practic cu dorința de a te bucura de viață.

Senzual


Deoarece planeta guvernantă a Taurului este Venus, planeta iubirii și atracției, nativii cu ascenendetul în zodia Taur tind să fie foarte senzuali și carnali. Alături de aprecierea și dorința lor pentru mâncare și o atmosferă bună, aceștia celebrează pe deplin plăcerea.

Desigur, ei trebuie să învețe să nu exagereze, fie că este vorba de mâncare, fie de sex.

Dacă iau parte la prea multe activități care le aduc plăcere, s-ar putea ca în timp să uite cât de plăcute sunt acele lucruri.

Gelos


În timp ce nativii cu ascendentul în zodia Taur sunt practici și concentrați, uneori sentimentele preiau controlul, manifestând gelozie sau posesivitate, în special în relațiile lor amoroase. Trăirea unei vieți rigide poate contribui, de asemenea, la aceste sentimente.

Pentru a-și combate gelozia, aceștia trebuie să renunțe la situațiile pe care nu le pot controla. În caz contrar, se vor trezi că liniștea și siguranța lor sunt în pericol.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod