Horoscopul banilor pentru luna iulie. Racul are o intuiție foarte bună

Racul ar trebui să se lase purtat de intuiție.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Stai bine la capitolul bani. Vei avea o lună extraordinar de prosperă.

Banii vor intra prin diferite surse, fără ca tu să faci nimic. Vei avea mare noroc, vei încasa sume la care nu te așteptai.

Investește și economisește, pentru că vor urmă unele cheltuieli neașteptate. Vei cheltui pe tine, pe haine și obiecte pentru casa ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Din punct de vedere financiar, vei începe să te descurci bine cu câteva zile înainte de sfârșitul lunii iulie. Trebuie să recuperezi ce ai pierdut, ai credință și nu renunța!

Munca și profesia ta vor fi destul de importante luna aceasta. Vei trece prin multe schimbări, la care vei încerca să te adapptezi rapid. Poți schimba compania sau locul de muncă în compania la care activezi în prezent. 

Citește și: Semne că e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui. Astrologia îți dezvăluie adevăratele lui sentimente

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situația ta financiară este una bună, dar va fi puțin perturbată la jumătatea lunii iulie. Probabil apoi va fi bine din nou, dar pe moment îți va crea ceva probleme și va trebui să faci o ajustare.

În iulie, pe plan profesional vei schimba unele lucruri, pentru că îți vei da seama ce funcționează și ce nu pentru tine. Dacă ai propria companie, îți vei reînnoi personalul. Imaginează-ți cum vrei să fie compania ta și transform-o.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Situația ta financiară va fi excelentă. Banii vor veni cu ușurință la tine în luna iulie.

Te afli într-o etapă de prosperitate, în care banii vin ușor din diverse surse. Dacă investești împreună cu partenerul/a de viață, te vei descurca mult mai bine decât singur/ă.

Dacă ai de gând să investești o parte din banii tăi, lasă-te purtat/ă de intuiție, vei avea una foarte bună.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aceasta vei încasa o mărire de salariu sau bani în plus care vor veni de la locul tău de muncă. Fă tot ce trebuie să faci important în ceea ce privește cumpărarea/vânzarea în prima parte a lunii, însă nu în a doua.

Pot exista întârzieri și unele chestiuni financiare pot fi suspendate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Munca va fi cel mai important lucru al lunii iulie.

Îți place să lucrezi și te vei descurca grozav. De fapt, gradul tău de satisfacție personală și profesională îți va oferi stabilitatea emoțională de care avem cu toții nevoie.

Vei reuși în tot ceea ce ți-ai propus. Ai putea fi promovat/ă, dar ai putea avea și mai multe responsabilități. Vei continua să te descurci bine cu banii și nu va trebui să îți faci griji pentru cheltuieli.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pe plan financiar nu te vei descurca foarte bine luna aceasta și va trebui să îți schimbi strategia.

Vei avea o lună instabilă, iar mișcările planetară din aceste zile vor avea un impact direct asupra ta.

Nu ești foarte realist/ă și nu îți vor ieși deloc calculele la bani. Atenție! Vezi ce poți face și adaptează-te la ceea ce ți se potrivește. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Din punct de vedere economic te vei descurca foarte bine.

Te afli într-o perioadă de schimbări pozitive, ceea ce va însemna profituri mai mari. Banii vor veni, în principal, din munca ta.

Pe de altă parte, ești unul dintre cei care își asumă riscuri și dacă ai ocazia să investești în ceva, va merge bine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Iulie nu va fi o lună bună pentru bani.

Situația ta financiară va fi instabilă, cu cheltuieli neprevăzute și va trebui să jonglați pentru a ajunge la capăt.

Îți vei da seama că previziunile tale nu au fost corecte și că trebuie să schimbi modul în care controlezi cheltuielile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Din punct de vedere financiar vei fi bine. Vei urma ritmul lunii trecute. Nu vor fi schimbări, așa că nu ar trebui să îți faci griji.

La locul de muncă vei experimenta unele schimbări, dar nu vor fi rele, chiar dacă inițial îți va crea o oarecare instabilitate. Te vei adapta noilor responsabilități, cu toate că veniturile vor fi aceleași.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situația ta financiară va fi în continuare excelentă. Vei obține un venit suplimentar. Banii tăi sunt destui și nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere, cel puțin câteva luni bune de acum înainte.

În ceea ce privește munca, ai proiecte în derulare și datorită abilității tale grozave de a comunica, vei avea un succes enorm. Vei străluci, mai ales dacă te dedici vânzării. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Luna iulie va fi una prosperă. Vei munci mult, dar vei și câștiga mult. Este o perioadă în care economia ta va fi magnifică.

La serviciu te vei descurca foarte bine. Dacă vrei să inovezi, iedile îți vor veni ușor și le vei putea pune în practică fără nicio problemă. Vor apărea unele schimbări la job, fii atent/ă și profită de ele astfel încât să îți fie favorabile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod