Horoscopul dragostei pentru luna iulie. Gemenii găsesc rețeta secretă pentru fericire

Gemenii găsesc rețeța secretă pentru fericire.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragostea e un capitol bun luna aceasta pentru tine.

Dacă ești înt-o relație, aceasta funcționează foarte bine și partenerul/a de viață va fi deosebit de afectuos/oasă și griuliu/ie. Cadourile vor veni la tine ca și cum ar fi Crăciunul. Te vei simți surprins/ă și fericit/ă.

Dacă ești singur/ă, dragostea te va surprinde. Cineva va începe să te urmărească, să te invite, să te seducă. Va fi ca și cum ai avea un semn în frunte care spune că ești liber/ă. Lasă-te iubit/ă și distrează-te bine!

Citește și: Semne că e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui. Astrologia îți dezvăluie adevăratele lui sentimente

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești căsătorit/ă sau locuiești cu cineva, vei traversa un punct de cotitură, în care relația va trece printr-o mică criză, care te va face să regândești deciziile pe care le-ai luat. Este adevărat că problemele pe care s-ar putea să le întâmpini te vor influența simțitor.

Dacă ești singur/ă, probabil că vei rămâne singur/ă și te vei distra alături de prietenii tăi. Asta nu înseamnă că vei înceta să flirtezi cu sexul opus, chiar dacă nu te aștepți să găsești iubirea vieții tale în torida lună iulie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești într-o relație, va fi o lună a schimbărilor, în care poți schimba tot ce nu funcționează între tine și partenerul/a e viață pentru a fi fericit/ă. Vi fi mai activ/ă și vă veți face voia mai mult unul celuilalt.

Dacă ești singur/ă, vei întâlni multe persoane de sex opus și vei avea mare succes. Atât la serviciu, cât și prin prietenii tăi, îți vei face noi cunoștințe, noi relații romantice sau pur și simplu aventuri.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești într-o relație, există iubire și totul urmează cursul normal fără fanfare sau dezacorduri.

Dacă ești singur/ă, vei trăi o lună liniștită, poate mai liniștită decât ți-ai dori. Este foarte puțin probabil ca dragostea să îți bată la ușă. Te vei dedica familiei și prietenilor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Stai bine la capitolul dragoste luna aceasta.

Dacă ești într-o relație, aceasta va continua să fie bună și va exista multă înțelegere.

Dacă ești singur/ă, vei primi o mulțime de invitații la petreceri și întâlniri. Parcă ai o nouă viață și transformi totul în energie pozitivă. Cu dragostea, vom mai vedea!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești într-o relație, aceasta va traversa o lună foarte liniștită, fără suișuri și coborâșuri. Armonia și pacea au fost stabilite în viața ta de cuplu și vei fi fericit/ă.

Dacă ești singur/ă, vei ieși cu prietenii și este puțin probabil ca iubirea să apară în viața ta. Mai târziu te va surprinde.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragostea va fi cel mai important lucru pentru tine în luna iulie.

Dacă faci parte dintr-un cuplu, tu și partenerul/a de viață veți fi super fericiți. Totul funcționează perfect între voi, există armonie, înțelegere și mult dialog.

Dacă ești singur/ă, vei avea ocazia să cunoști pe cineva foarte special de care s-ar putea să te îndrăgostești.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ai un/o partener/ă, vei trăi o lună cu multă instabilitate. Vei avea momente foarte bune, dar cu o viață socială bogată și mult flirt, ceea ce înseamnă probleme sau gelozie cu persoana iubită. Vezi ce faci, deoarece îți place să trăiești periculos, dar cel/cea de lângă tine cu siguranță nu.

Dacă ești singur/ă, este o lună în care vei întâlni mulți oameni noi, dar te vei juca cu toți. Vei avea relații sporadice și atât.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești într-o relație sau ești casătorit/ă, atmosfera nu va fi cea obișnuită în primele trei săptămâni ale lunii iulie. Se pare că dialogul nu decurge cum ar trebui și vor începe să apară unele neînțelegeri. Vei lupta. În schimb, ultima săptămână va fi fabuloasă.

Dacă ești singur/ă, vei trăi o lună foarte animată, cu multe relații pasagere și multă seducție. Nu este o lună să te îndrăgostești, ci una să te distrezi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește dragostea, vei greși luna aceasta.

Dacă ai pe cineva sau ești căsătorit/ă, vei trece printr-o criză majoră ca și cuplu. Veți începe să scoateți rufele murdare și să vă certați. Va fi o perioadă grea din care vei ieși doar dacă relația este foarte sudată. Mulți dintre voi veți sfârși cu o despărțire.

Dacă ești singur/ă, luna iulie nu va fi luna iubirii pentru tine. Vei fi concentrat/ă pe prietenii tăi și îi vei întâlni pentru a discuta, a face schimb de idei și a te distra. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă faci parte dintr-un cuplu sau ești căsătorit/ă, te vei simți foarte bine cu cel/cea de lângă tine și îți vor plăcea discuțiile pe care le veți avea.

Luna aceasta vei prefera cine intime cu partenerul/a decât ieșirea cu prietenii pentru a te distra.

Dacă ești singur/ă, un prieten ți-ar putea prezenta pe cineva fermecător și inteligent, care te va captiva și te va face să te îndrăgostești.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești căsătorit/ă sau ești implicat/ă într-o relație, vei fi bine luna aceasta. Vei continua să trăiești în armonie și te vei simți împlinit/ă și mulțumit/ă de momentele de care ai parte.

Dacă ești singur/ă și cauți un partener, îi vei găsi în luna iulie. Ai putea întâlni pe cineva special, care te va face să te îndrăgostești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod