Ai probleme în cuplu? Iată cum să-ți repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui

Fiecare relație se confruntă cu dificultăți de-a lungul timpului, din diferite motive. Contează foarte mult modul în care le abordezi și ce faci pentru a le rezolva. Unele acțiuni ale tale le pot agrava, în loc să le rezolve. Astrologia ne oferă câteva indicii importante legate de modul în care putem trece peste o problemă în viață de cuplu.

Află cum să-ți refaci relația cu iubitul sau soțul tău, dacă treceți printr-o etapă dificilă:


Berbec


Pentru a ieși dintr-un impas în relația ta, dacă partenerul tău este în zodia Berbec, ceea ce trebuie să faci este să ieșiți un pic din rutină. Încearcă să organizezi o mini vacanță în doi sau o perioadă de câteva zile în care să fiți singuri și să redescoperiți motivele pentru care v-ați îndrăgostit unul de celălalt. Nativul din zodia Berbec este adesea impulsiv și reacționează în mod greșit atunci când este nervos. De aceea, este important să deschizi discuții sensibile atunci când este calm și are o stare de spirit bună.

Taur


Persoanele născute în zodia Taur au tendința de a se închide în ele atunci când se confruntă cu neînțelegeri în relația de cuplu. Dacă partenerul tău este zodia Taur, micile gesturi de afecțiune pot face adevărate minuni pentru a vă regăsi armonia în cuplu. Nu este necesar să te dai peste cap pentru a-i face pe plac, ci este suficient să-i pregătești o masă delicioasă, să îl atingi și să îl săruți mai des, să ascultați împreună muzica voastră preferată sau să faceți o plimbare romantică în natură.
Când spiritele s-au calmat și sunteți amândoi relaxați, puteți vorbi fără rețineri despre nemulțumirile pe care le aveți fiecare.

Gemeni


Bărbatul din zodia Gemeni are nevoie de comunicare pentru a putea face față problemelor din viața de cuplu. Atunci când vrei să rezolvi unele dificultăți cu care vă confruntați, este necesar să inițiezi discuții sincere, pe un ton calm. Chiar dacă poate părea inițial reticent, va reuși treptat să-și deschidă sufletul în fața ta și să vorbească despre lucrurile care îl deranjează.

Citește și: Semne că e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui. Astrologia îți dezvăluie adevăratele lui sentimente


Rac


Sensibilitatea nativilor din zodia Rac este foarte bine cunoscută. Racii sunt ușor de rănit și suferă profund atunci când simt că nu primesc respect, iubire sau apreciere din partea persoanei iubite. Dacă partenerul tău de viață este născut în zodia Rac, cea mai mare greșeală pe care o poți face este să iei în râs sau să ignori aceste sentimente cu care se confruntă. Veți putea să vă rezolvați mai ușor dificultățile din relație dacă îi amintești cât de important este pentru tine și dacă îl asiguri că sentimentele tale de iubire sunt neschimbate.

Leu


Atunci când se confruntă cu dificultăți în relația sentimentală, bărbații din zodia Leu tind să devină foarte ofensivi și să transforme certurile într-o adevărată luptă pentru supremație. Este important să-i amintești că certurile nu trebuie „câștigate” de unul dintre voi, ci sunt o modalitate prin care ar trebui să vă exprimați nemulțumirile, într-un mod constructiv.
Bărbatul din zodia Leu devine extrem de nemulțumit în relație atunci când simte că nu este apreciat la adevărata lui valoare. Chiar dacă aveți discuții în contradictoriu, este important să-i amintești că ești conștientă de toate calitățile lui și de lucrurile bune pe care le aduce în relația voastră.

Fecioară


Pentru pragmaticii nativi din zodia Fecioară, faptele valorează de o mie de ori mai mult decât cuvintele. Deși este foarte important să discutați despre problemele cu care vă confruntați, în același timp trebuie să acționați așa cum ați promis fiecare dintre voi să o faceți. O fire meticuloasă, Fecioara nu va trece cu vederea faptul că faci cu totul altceva decât ceea ce ai spus că faci.

Balanță


Balanțele iubesc armonia și de cele mai multe ori evită conflictele. Cu toate acestea, se simt complet tulburați atunci când relația de cuplu este afectată de probleme. Primul pas pentru a te reapropia de iubitul tău din zodia Balanță este să creezi un mediu calm, plăcut, în care să se simtă relaxat și dispus să vorbească despre dificultățile cu care vă confruntați. Poți organiza o ieșire romantică, o cină în doi acasă sau o mini vacanță în care să fiți doar voi doi. Astfel de mici gesturi pot face minuni pentru relația voastră.

Scorpion


Pentru persoanele născute în zodia Scorpion, secretele nu au ce căuta într-o relație. Acești nativi simt o conexiune puternică cu persoana iubită atunci când sunt convinși că nu există secrete.
Pentru a-ți repara relația cu partenerul tău din zodia Scorpion, este necesar să vă concentrați asupra încrederii pe care o aveți unul în celălalt. Dacă simte că nu ai încredere în el sau dacă el nu mai are încredere în tine, relația poate fi sortită eșecului. De aceea, trebuie să discutați sincer și deschis chiar și despre cele mai intime și dureroase subiecte pentru vă putea rezolva problemele de cuplu.

Săgetător


Nativii din zodia Săgetător au nevoie de diversitate și experiențe noi. Rutina este un adevărat chin pentru persoanele din această zodie. Dacă ai dificultăți în relația cu partenerul tău din zodia Săgetător, cea mai bună modalitate de a le rezolva este să ieșiți pentru o vreme din rutina zilnică și să încercați lucruri noi pe care să le faceți împreună. Călătoriile sunt cea mai bună formă de terapie pentru aceștia, astfel că o vacanță împreună poate fi acea gură de aer proaspăt de care aveați nevoie.

Capricorn


Persoanele născute în zodia Capricorn sunt cât se poate de pragmatice. Dacă ai probleme în relația cu partenerul tău născut în această zodie, discuțiile directe, la obiect și cât se poate de raționale sunt cea mai bună soluție de a le rezolva. Capricornii nu suportă mesajele codate, aluziile și apropourile. Preferă să spună lucrurilor pe nume și au aceeași pretenție din partea persoanei iubite. 

Vărsător


Nativii din zodia Vărsător au nevoie de libertate și independență. Se simt sufocați atunci când nu se pot bucura de acele momente în care să facă ceea ce vor.
Primul pas pe care îl poți face pentru a-ți rezolva problemele în cuplu cu un partener din zodia Vărsător este să-i oferi spațiul de care are nevoie. Acești nativi pun mare preț pe independența lor și nu suportă să fie constrânși în vreun fel. 

Pești


Chiar dacă se pricep de minune să-și ascundă emoțiile, Peștii sunt persoane deosebit de sensibile. Dacă au probleme în relație, acești nativi nu se vor exterioriza prea mult și vor părea de-a dreptul indiferenți. Însă în interiorul lor suferă în tăcere și își fac tot felul de griji care le amplifică și mai mult tristețea. Dacă ai probleme în relația ta cu o persoană născută în această zodie, cea mai bună soluție este să inițiezi discuții profunde, despre ceea ce simțiți fiecare. Odată ce îți vei deschide sufletul în fața lui, îl vei încuraja să facă același lucru, ceea ce vă va ajuta să vă apropiați din nou și să treceți peste dificultăți.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana2010 pe 1 Iul 2022, 14:01
    Da, chiar asa este cu Scorpionii

    Partenerul meu este Scorpion si pot sa confirm ca atunci cand apare neincrederea, nu ne merge bine. M-am amuzat putin cand am citit ca este printre zodiile norocoase din luna iulie. sper sa exploreze relatia amoroasa cu mine, nu cu alta :D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod