Horoscopul dragostei pentru săptămâna 18-24 iulie. În viața amoroasă a Capricornului se va întâmpla ceva

În viața amoroasă a Capricornului se va întâmpla ceva bun în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se pare că nu poți greși în această săptămână. Orice discuții ai avea, vei descoperi că sunt extrem de reușite și că tu ești în centrul atenției.

S-ar putea să descoperi că o anumită persoană este extrem de atrasă de tine și dorește să te abordeze într-un fel sau altul.

În acest moment, nu ai nimic de pierdut. 

Citește și: Cele 6 zodii cărora le pasă prea mult de toți și de toate

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Alinierea astrală din această săptămână indică faptul că viața ta amoroasă poate înflori într-un cadru spiritual, poate la un curs de meditație sau o unul de yoga.

Acest amestec al minții și inimii pare cu siguranță să aibă loc atunci când ești departe de rutina zilnică normală sau în timp ce te bucuri de câteva zile de pauză.

Va fi profund satisfăcător pentru cuplul din care faci parte sau intenționezi să faci parte.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Aproape toate discuțiile vor fi importante pentru tine în această săptămână.

Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, atunci vei descoperi că aceasta se va îmbunătăți într-un fel.

Dacă ești în căutarea cuiva, atunci tot ce trebuie să faci este să te implici în conversație și să vezi ce se întâmplă în continuare. Ai putea avea o mare surpriză.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Aspectele astrale din această săptămână îți lărgește semnificativ orizonturile.

Poți iniția o conversație interesantă în timp ce stai la coadă la magazin sau aștepți o comandă de mâncare la pachet.

Dar e posibil ca discuția să continue mult mai mult decât ți-ai imaginat inițial. Ar putea dura mult timp până când amândoi să o încheiați.

Leu(22 iulie - 22 august)

A face ceva spontan în această săptămână s-ar putea dovedi a fi o deschidere a ochilor în mai multe moduri decât îți poți imagina.

Aspectul astral actual sparge o barieră care a existat între tine și altcineva cu care simți în secret o legătură puternică. Poate din această cauză ați și ezitat să îi vorbești.

Din fericire, în aceste zile nu vei avea de ales și o vei face!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Configurația astrală din această săptămână îți oferă șansa de a te exprima într-un mod care poate câștiga totuși inima cuiva.

Dacă toate celelalte forme alea tale de persuasiune și constrangere nu au reușit să îl miște, atunci Universul poate acea exact răspunsul pe care l-ai căutat.

Ceva ce spui sau o conversație pe care o urmărești poate deține cheia inimii lui. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă vrei să ai un impact asupra partenerului/ei sau asupra persoanei pe care o iubești, atunci nu urma aceeași linie de argumentare pe care ai făcut-o în ultimele săptămânale.

Energia astrală actuală te îndeamnă să găsești un alt mod de a aborda întregul subiect pentru a avea vreun efect real. Dar nu îți face griji, răspunsul va sosi din senin și va fi unul favorabil.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aspectul astral din această săptămână poate însemna că o conversație sfidează toate așteptările tale și este, cu singuranță, unică, originală și complet diferită de orice te-ai așteptat.

Nu, persoana cu care vorbești nu este un extraterestru de pe o planetă îndepărtată, ci e cu siguranță caldă și umană, care emană o carismă reală, ceea ce vei aprecia nespus.

Lasă-te purtat/ă de val și distrează-te!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână și te împing să iei atitudine cu privire la o persoană pe care o placi de mult timp.

Se pare că feedback-ul este unul pozitiv și vei prinde mai mult curaj pe viitor.

Dacă ai deja pe cineva, nu încerca să schimbi persoana de lângă tine, deoarece pe viitor ai înceta să o mai iubești.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Energia astrală din această săptămână poate înseamna că partenerul tău decide să te surprindă ducându-te într-un loc total neașteptat.

Aceasta nu numai că va fi o experiență destul de revoluționară, dar ar putea reaprinde flacăra dintre voi, care poate să se fi slăbit puțin în ultima vreme.

De asemenea, îți va trezi interesul pentru un subiect care ți-a fost dintotdeauna drag inimii. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să crezi că va fi o atmosferă obișnuită în viața ta amoroasă în această săptămână, dar energia astrală indică faptul că va fi orice numai normal nu.

S-ar putea să nu ai parte de pasiune și nici de romantism, dar cu siguranță va fi intrigant, atât de mult încât îți vei dori să vorbești din nou și din nou cu acel cineva pentru a repeta experiența.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Configurația astrală îți va oferi cu siguranță toate puterile de conversație de care ai putea avea nevoie pentru a convinge o persoană pe care o dorești din tot sufletul tău de faptul că o apreciezi profund.

Până acum s-ar putea să fi fost destul de tăcut/ă și reținut/ă, dar dintr-o dată se deschid porțile verbale și poți să discuți despre orice cu încredere și inteligență.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod