zodia leu

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Leu

Ești mai mult decât zodia ta! De fapt, există 9 planete și 12 case într-o hartă natală tipică. Și în timp ce semnul tău solar este echivalentul zodiei, ascendentul tău reprezintă un alt aspect al personalității tale.

Semnul de Lună reprezintă modul în care îți exprimi emoțiile și te conectezi cu ceilalți, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce ești, dar ascendentul este masca pe care o prezinți altora și prima impresie pe care o faci când întâlnești oameni pentru prima dată.

Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii. Din fericire, îl poți afla cu ușurință folosind acest calculator gratuit.

  • Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Leu


În timp ce Soarele petrece aproximativ 30 de zile în fiecare semn zodiacal, iar Luna petrece aproximativ 2,5 zile în fiecare semn zodiacal, ascendentul tău indică zodia care se afla la orizant exact la momentul în care te-ai născut.



Deci, pentru că este atât de specific, dacă ora nașterii este întreruptă/decalată chiar și cu câteva minute, ai putea avea un alt ascendent decât credeai. Fiecare are un Ascendent, chiar dacă nu știe care este.

Un semn ascendent în Leu înseamnă că ești încărcat cu trăsături de personalitate pozitive.

Dacă te-ai născut cu ascendentul în Leu, înseamnă că lucrezi bine cu banii, ești responsabil cu banii și ești menit să conduci.

Deși zodia Leu te-ar putea face să crezi că preferi să-ți asumi riscuri, de fapt este neadevărat. Semnul tău zodiacal are energie fixă, ceea ce înseamnă că ai nevoie de stabilitate în viața ta.

Oamenii care au ascendentul în Leu atrag parteneri din zodia Vărsător în ceea ce privește căsătoria și afacerile.

Un semn Ascendent în Leu înseamnă că admiri și respecți persoanele creative și încerci lucruri noi. Nu poți fi forțat să faci ceva în care nu crezi.


Viața ta de familie este prioritatea ta și vei face tot ce este necesar pentru a face din ea un mediu înfloritor pentru tine și pentru ceilalți. Știind că ai ascendentul în Leu poate explica de ce te comporți așa cum o faci.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

  • Care sunt trăsăturile tale de personalitate dacă ai ascendentul în zodia Leu

 

Îndrăzneț


Leul este condus de Soare, iar a avea un ascendent în Leu înseamnă că ești în mod natural fericit și încrezător. Ascendentul în Leu te face foarte conștient de sine și de corp, conștient de oameni și de modul în care te prezinți în raport cu ceilalți.

Atent


Leul guvernează a cincea casă solară a astrologiei, care este despre dragoste și bucurie de viață. Acest lucru înseamnă că ești întotdeauna atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, inclusiv la oameni, mediu și modul în care toate acestea îți afectează imaginea publică.

Extrovertit


Leul este unul dintre semnele de foc, așa că există multă energie și îți place să fii în centrul atenției. Practic, oriunde te duci este scena, iar tu ești singurul interpret. Lumea este o scenă, chiar și într-o mică cafenea înconjurată de străini.

Calculat


Să ai ascendentul în Leu înseamnă că îți asumi riscuri calculate. Deși Leul este un semn zodiacal fix, există un element de pericol care atrage personalitatea ta, dar nu fără a cântări mai întâi riscurile. Nu există posibilitatea să crezi în luarea unor decizii pripite.

Chiar dacă s-ar putea să fii șef, atunci când ești la conducere preferi să rămâi calm în orice moment.

Curajos


Leul este reprezentat de leu. Ca leu al astrologiei, ai fost predestinat să conduci. Conducerea necesită un nivel de curaj care nu se regăsește în alte zodii.

Protectiv


Te-ai născut pentru a-i proteja pe alții și pentru a căuta ce e mai bun pentru cei dragi. Ai o inimă plină de iubire și nimic nu-ți stă în cale atunci când iei o decizie.

Puternic


Leul are un cadru natural puternic și un păr gros, asemănător coamei.

Ai o constituție fizică puternică și ești atent la aspectul și manierele tale personale. Optezi pentru un stil care emană o strălucire tinerească și ai maniere care arată că ești puternic.

Spirit tânăr


Indiferent ce vârstă ai, ești mereu un copil la suflet. Prietenii tăi te adoră pentru energia ta iubitoare de distracție, căldură, generozitate și energie.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pârvu Cristina pe 27 Mar 2023, 15:15
    Horoscop vărsător cu ascendent in leu

    Totul despre vărsător cu ascendent in leu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod