Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni

Ești mai mult decât zodia ta! De fapt, există 9 planete și 12 case într-o hartă natală tipică. Și în timp ce semnul tău solar este echivalentul zodiei, ascendentul tău reprezintă un alt aspect al personalității tale.
Semnul de Lună reprezintă modul în care îți exprimi emoțiile și te conectezi cu ceilalți, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce ești, dar ascendentul este masca pe care o prezinți altora și prima impresie pe care o faci când întâlnești oameni pentru prima dată.

Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii. Din fericire, îl poți afla cu ușurință folosind acest calculator gratuit.

  • Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni


Gemenii sunt un semn de aer, așa că dacă ai ascendentul în Gemeni, ești comunicativ, inteligent, foarte creativ, ușor adaptabil și prețuiești enorm viața socială și învățarea din diferite puncte de vedere. Cu toate acestea, se știe și că ești arogant, superficial și nepoliticos.

Ca semn mutabil, Gemenii sunt dornici să accepte schimbarea și să se adapteze la mediul înconjurător. Și pentru că Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta învățării și a comunicării, cei cu ascendentul în această zodie sunt sociabili și plini de viață.

Dacă ai ascendentul în zodia Gemeni, ai tendința de a te descurca bine în cariere care implică stimulare mentală și posibilitatea de exprimare a creativității.

În timp ce poate nu te simți întotdeauna confortabil în mediile de lucru în echipă, gama ta largă de abilități și capacitatea de a te scufunda în situații noi este harul tău salvator.

Oamenii care au ascendentul în zodia Gemeni sunt iubitori de distracție și, deoarece planeta care guvernantă este Mercur, acest semn de aer este în permanență curios. Ei caută constant să-și extindă orizonturile și să asimileze noi informații, fapt ce îi ajută să poată vorbi cu ușurință despre orice, oricând.

În relații, accentul principal al oamenilor care au ascendentul în Gemeni se pune pe stimularea mentală și dacă partenerul lor poate sau nu să țină pasul cu ei. Deși se adaptează cu ușurință la situații noi, se plictisesc repede dacă nu au parte de discuții interesante.

Acești indivizi sunt cel mai compatibili cu cei care au ascendentul în Săgetător sau Balanță. Cu toate aaceste, nu se înțeleg deloc cu semnele de pământ, precum zodiile și ascendeții în zodia Fecioară sau Capricorn.

Din fericire, odată ce se află într-o relație serioasă, sunt extrem de loiali. Au tendința de a se concentra pe propria lor independență și individualitate, dar atunci când sunt îndrăgostiți, își vor găsi întotdeauna timp pentru partenerul lor romantic.

Celebrități care au ascendentul în zodia Gemeni: Lady Gaga, Louis Tomlinson, Drew Barrymore, Willow Smith, Dr.
Dre, Kelly Osbourne.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

  • Care sunt trăsăturile tale de personalitate dacă ai ascendentul în zodia Gemeni

 

Sociabil


Pentru că sunt atât de spirituali și intelectuali, nu e de mirare că cei care au ascendentul în zodia Gemeni sunt atrași de alți oameni. Ei sunt capabili să-și facă rapid prieteni noi și nu se chinuie niciodată să poarte o conversație.

Comunicarea este esențială pentru aceștia, așa că dacă cineva nu-i stimulează mental, îl va scoate rapid din viața lor.

Pe lângă faptul că sunt mari vorbitori, sunt și buni ascultători, absorbind informații fără a lăsa sentimentele să le stea în cale. Iuți și alerți, oamenii care au ascendentul în zodia Gemeni pot vorbi despre o largă varietate de subiecte și pot vedea situațiile din diferite perspective.

Curios


Căutând mereu să învețe lucruri noi și să-ți extindă cunoștințele, oamenii cu ascendentul în Gemeni sunt mereu curioși despre lumea și oamenii din jurul lor. Indiferent de subiect, ei absorb informații noi și le folosesc în avantajul lor, în special în mediile sociale.

De asemenea, sunt generoși cu cunoștințele lor, răspândind cu nerăbdare acele informații altora și îmbunătățindu-și domeniul de aplicare.

Tot ceea ce învață este cu un scop!

Intelectual


Pe lângă faptul că sunt curioși din fire, oamenii cu ascendenul în Gemeni sunt incredibil de deștepți. Ei analizează și observă în mod constant, iar activitatea lor mentală nu intră în pauză niciodată. Nu numai că sunt intelectuali, dar sunt și ageri și pot răspunde rapid.

În ciuda rapidității cu care gândesc, acestora le poate fi greu să se concentreze pe un subiect pentru foarte mult timp, deoarece dexteritatea lor mentală este dinamică. Trebuie să fie atenți în a-și folosi inteligența, deoarece uneori se poate transforma în bârfă.

Imprevizibil


A fi un semn mutabil înseamnă că oamenii care au ascendentul în Gemeni se pot adapta rapid la mediul înconjurător și că acceptă schimbarea. Dar, uneori, asta poate însemna că se schimbă sau trec de la un stil la altul, inclusiv în ceea ce privește propria lor personalitate.

Ei își doresc să fie independenți și liberi, dar asta îi poate determina să se concentreze prea mult pe un singur lucru, neglijând ceea ce au cel mai mult nevoie: stabilitate. Dacă doresc să prevină epuizarea, trebuie să-și găsească timp pentru a se relaxa cu adevărat și pentru a reveni cu picioarele pe pământ.

Apatic


Chiar dacă în mod normal oamenii care au ascendentul în Gemeni sunt expresivi și energici, ei pot deveni și apatici atunci când nu sunt stimulați în mod constant. Când li se dau sarcini repetitive sau fac ceva care nu îi inspiră, plictiseala lor se transformă în nebunie.

Dispariția spiritului lor prietenos poate schimba rapid atmosfera într-o încăpere.

Creativ


Atunci când vine vorba despre cei care au ascendentul în zodia Gemeni ne gândim la diversitatea din viața lor, indiferent dacă este vorba despre oameni, locuri sau subiecte. Văzând lumea din diferite perspective, le alimentează dorința de a crea.

Cu toate acestea, deși sunt inovatori și expresivi, aceștia uneori pun accent pe prea multe lucruri deodată, pierzându-și rapid interesul pentru un proiect și sărind imediat la altul.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod