zodia rac

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Rac

Ești mai mult decât zodia ta! De fapt, există 9 planete și 12 case într-o hartă natală tipică. Și în timp ce semnul tău solar este echivalentul zodiei, ascendentul tău reprezintă un alt aspect al personalității tale.

Semnul de Lună reprezintă modul în care îți exprimi emoțiile și te conectezi cu ceilalți, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce ești, dar ascendentul este masca pe care o prezinți altora și prima impresie pe care o faci când întâlnești oameni pentru prima dată.

Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii. Din fericire, îl poți afla cu ușurință folosind acest calculator gratuit.

 

  • Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Rac


Racul este un semn cardinal, ceea ce înseamnă că se bucură de mișcare constantă. La fel ca un râu, Racul trebuie să se miște continuu. Cu toate acestea, el apreciază să fie singur în aceeași măsură în care se bucură de timpul petrecut cu prietenii și familia lui.

Mulți cred în mod eronat că, deoarece oamenii care au ascendentul în Rac tânjesc după mișcare, ei au energie 24/7, dar nu este adevărat. Acestora li se termină cu ușurință bateriile și au nevoie de puțin timp singuri pentru a se reîncărca.



Planeta guvernantă a Racului este Luna, ceea ce îl diferențiază de restul zodiacului, deoarece, de fapt, Luna nu este o planetă. Oamenii care au ascendenul în Rac trec mereu de la o emoție la ala și pot fi influențați de sentimentele celorlalți. Acest lucru îi face foarte compasivi și empatici față de cei din jur.

Ei dau cel mai bun randament în cariere care le permit să călătorească și să se miște liber sau într-un loc de muncă care îi face să simtă că nu sunt blocați într-un singur loc. De asemenea, se dezvoltă în locuri de muncă ce le provoacă mintea și le permite să învețe, făcându-i profesori, asistenți sociali și îngrijitori grozavi de copii.

Oamenii cu ascendentul în Rac sunt ușor de abordat și dețin o anumită eleganță în modul în care interacționează cu ceilalți. Acesta este motivul pentru care își prezintă laturile tandre, dar se abțin de la a-și împărtăși detaliile intime. Aceștia sunt drăguți și amabili, dar trebuie să le demonstrezi loialitatea înainte de a se deschide față de tine.

Pentru ascendenții în Rac, odată ce ești acceptat în cercul lor apropiat, ei devin cei mai buni oameni pe care îi poți avea în viața ta.
Sunt acolo pentru evenimentele tale importante și apar atunci când nimeni altcineva nu o face. Sunt genul de persoană care își amintește lucrurile tale preferate și te surprinde atunci când te simți dezamăgit.

Oamenii care au ascendentul în Rac sunt compatibili cu oamenii care le pot oferi un echilibru emoțiilor lor, printr-un plus de logică. Acestea este motivul pentru care semnele de pământ precum Fecioară, Taur și Capricorn găsesc adesea căldura Racului atrăgătoare.

Aceștia se înțeleg și cu celelalte zodii de apă, Pești și Scorpion, pentru că se înțeleg la un nivel mai profund. Deși se pot conecta cu aproape toată lumea, ar trebui să se ferească de semnele de aer, în special de cei care au ascendentul în Vărsător în ceea ce privește dragostea.

Celebrități care au ascendenul în zodia Rac: Angelina Jolie, Kanye West, Julia Roberts, Adele, Cindy Crawford, Hailee Steinfeld.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

  • Care sunt trăsăturile tale de personalitate dacă ai ascendentul în zodia Rac

 

Emotiv


Acest lucru nu este foarte șocant, deoarece cei care născuți în zodia Rac sunt oameni care se emoționează cu ușurință. Drept urmare, oamenii care au ascendentul în această zodie sunt la fel de emotivi, dar nu pentru că pot fi ușor răniți sau că își fac grji că oamenii trebuie să îi placă, ci pentru că își prețuiesc sentimentele.



Ei știu întotdeauna ce simt alții, ceea ce uneori poate deveni copleșitor. Când se întâmplă acest lucru, ei găsesc un loc liniștit pentru a se regrupa și a reveni cu picioarele pe pământ.

Milos


Din cauza profunzimii lor emoționale, oamenii cu ascendentul în zodia Rac sunt prea des acaparați de sentimentele celor din jur.

Cei mai mulți dintre ei se identifică ca fiind empatici și pot simți de fapt emoțiile oamenilor din jurul lor. Drept urmare, ei sunt atrași să acționeze și să îi ajute pe cei care au nevoie. Acești oameni simt ceea ce simți tu și doresc cu disperare să ajute ori de câte ori poate.

Precaut


Poate dura puțin pentru a sparge carcasa exterioară a celor care au ascendenul în Rac. Deși sunt prietenoși și amabili, sunt drăguți doar la suprafață la primele întâlniri. Nu se deschid imediat pentru a crea conexiuni mai profunde, ci așteaptă să dezvăluie detalii personale abia atunci când simt că au ajuns să știe cine ești cu adevărat.

Ei se feresc de ceilalți și simt că intimitățile lor trebuie păstrate private până când vor avea deplină încredere în cealaltă persoană. Oamenii din jurul lor au un impact profund asupra a cine sunt, ceea ce este un alt motiv pentru care pot fi atât de precauți.

Energic


Racul este un semn cardinal, ceea ce înseamnă că are nevoie de mișcare. Acest lucru este dublat de faptul că este un semn de apă, drept urmare ascendenul în Rac este mereu în mișcare.

Oamenii cu ascendenul în această zodie sunt sufletul petrecerii. Cu toate acestea, au nevoie și de timp de unii singuri.

Prietenos


Oamenii cu ascendentul în zodia Rac eliberează tipul de energie care îi face pe oameni să vrea să se apropie de ei. Sunt oameni primitori care vor purta o conversație cu aproape oricine.

Aceștia nu vor face niciodată pe cineva să se simtă neimportant sau ca și cum ar fi o povară.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod