La ce teste te va supune pentru a se convinge că tu ești aleasa, în funcție de zodia lui

Din păcate, uneori, bărbații testează femeile în multe feluri pentru a vedea dacă sunt compatibile cu ei.

 

Femeile nu ar trebui să simtă că e nevoie să fie testate, iar dacă un bărbat simte nevoia să testeze o femeie, poate că ea nu este cea potrivită pentru el.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbații Berbec te testează văzând cât de departe vei merge pentru a-ți dovedi loialitatea. Ei pot vedea asta dacă vei anula planurile în ultimul moment sau pot întreba dacă te întâlnești cu alte persoane.

Au un mod de a face să pară că nu faci destul. Când se întâmplă acest lucru, spune-le imediat că ești la fel de loaială ca și ei și, dacă nu pot vedea asta, ar trebui să plece imediat din viața ta.

Dacă cineva te forțează să fii ceea ce nu ești, este timpul să renunți.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbații Taur îți vor testa slăbiciunile.

Poate că fac rezervări la un restaurant care are mâncare pe care nu ai încercat-o niciodată sau plănuiesc o seară de film doar cu filme horror, pentru că știu că nu îți plac.

Oricum, ei vor aștepta să vadă cum reacționezi în situații limită. Ce prostie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii nu sunt făcuți pentru rutină. Le place să fie sălbatici și spontani, ceea ce le îngreunează uneori întâlnirile și stabilitatea în dragoste.

Bărbații Gemeni te vor testa schimbând lucrurile în ultimul moment pentru a vedea dacă poți ține pasul cu spontaneitatea lor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbații Rac te vor teste prezentându-te părinților lor încă de la prima întâlnire. Știu ce fel de familii au și vor să vadă cu te descurci.

Sigur, nativul din Rac ar fi trebuit să te pregătească sau să mai aștepte puțin până să îți facă cunoștință cu întreaga familie, dar cel puțin acum poți spune oficial că un fost iubit te-a dus să-i cunoști părinții de la prima întâlnire și poți râde cu prietenii de asta. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbații Leu te vor testa văzând dacă poți face față marelui său grup de prieteni și dacă vi se potrivesc personalitățile.

Leii sunt cunoscuți pentru că sunt ființe foarte încrezătoare și deschise, fără loc de îndoială sau autocompătimire. Vor dori să vadă dacă poți să te menții în mulțime și dacă ții pasul cu stilul lor de viață ocupat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbații din zodia Fecioară tind să se axeze mult prea mult pe muncă și deloc pe joacă.

Așadar, bărbatul din zodia Fecioară te va testa văzând dacă ești pregătită să te așezi la casa ta și să-ți construiești o viață cu el în loc să-ți trăiești viața la limită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbații Balanță te vor testa văzând cât de mult poți purta ranchiună.

Bărbatul din această zodie vrea să vadă cât timp vei rămâne supărată după o ceartă, știind că el este unul care ține ranchiună chiar și după ce a trecut o săptămână.

Înainte de a se așeza la casa lui cu tine, vrea să vadă dacă ești capabilă să renunți la frustrări și să îl îmbrățișezi. Dacă într-adevăr ai sentimente pentru el, încearcă să reci peste această furie și să fii o persoană mai bună.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbații Scorpion te vor testa încercând să demonstreze că te înșeli. Scorpionii sunt cunoscuți pentru că își doresc întotdeauna să aibă dreptate în orice situație.

Pentru a vedea dacă poți reunoaște când te înșeli, bărbatul Scorpion va încerca să te facă să te încurci în propriile tale cuvinte și să spui ceva neadevărat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul poate fi puțin nerăbdător. Bărbații din această zodie îți vor testa răbdarea încercând să te enerveze și să-ți apese butoanele.

Nu-i lăsa să obțină acest lucru, dar încearcă și să ai răbdare atunci când vine vorba de situații în care cu adevărat nu poți controla ce se întâmplă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbații Capricorn te vor testa cu pesimismul lor. Su tendința să se aștepte la ce este mai rău și să vadă partea goală a paharului.

Bărbații Capricorn vor dori să vadă dacă ești capabilă să vezi aspectele pozitive din viață pentru a-și echilibra pesimismul, însă fără a fi prea optimistă. Cea mai bună pereche pentru un Capricorn este o femeie realistă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbații Vărsător te vor testa văzând cât de departe va ajunge minte ta anxioasă. Bărbații știu că vei face orice pentru a susține o cauză în care crezi, dar ai face ceva și pentru ei?

Tu nu ai timp pentru jocuri și teste, dar încerci să te forțezi când ești cu cineva care îți place cu adevărat.

Bărbatul Vărsător vrea să te facă să te confrunți cu sentimentele în loc să te ascunzi de expresiile tale emoționale.

Fie că te provoacă la o discuție și îți cere să îi spui despre cele mai adânci secrete ale tale sau te întreabă despre fostul tău, nu spune nimic cu care nu te simți neapărat confortabil.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt suflete amabile, care nu vor să calce pe coadă pe nimeni. Bărbații din această zodie te vor testa văzând dacă poți păstra pacea.

Poate te vor pune într-o situație în care te simți inconfortabil și nu crezi în punctele de vedere pe care le exprimă alții sau poate te vor întreba pur și simplu ce te deranjează în această lume.

Oricum, vor să știe dacă ai empatie și grație atunci când vine vorba de a face față situațiilor dificile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod