Cel mai mare mit care bântuie fiecare zodie în parte

Când afli zodia cuiva, este ușor să pui rapid o etichetă despre cine este, pe baza stereotipurilor zodiacale.

Concepțiile greșite și generalizările sunt comune în societatea actuală. Oamenii sunt înțeleși greșit și judecați într-un fel, când de fapt sunt diferiți. Și există o mulțime de mituri și stereotipuri despre semnele zodiacale care ne induc în eroare. Află care sunt și ce nu trebuie să mai crezi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Mit: Agresiv.

Ești numărul unu care sare în luptă, acesta este mitul care circulă despre tine. Dacă prietenul tău vrea să taie cauciucurile fostei iubite sau să bată pe cineva care nu este tocmai drăguț, tu ești primul la care se gândește să apeleze.

Acum, trebuie menționat faptul că nu alegi lupte inutile. S-ar putea să ai un temperament, dar îți cunoști limitele.

Determinarea ta te va împiedica să-ți lași viitorul să se prăbușească din cauza unei dispute irelevante. S-ar putea să te distreze ideea pentru o secundă, dar puterea ta constă în a te putea abține și reține.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Mit: Încăpățânat.

Tu ești mereu etichetat ca un taur încăpățânat. Acest lucru nu este adevărat nu numai pentru că nu ești perfect, ci pentru că ești sensibil și poți fi defensiv atunci când ești acuzat de ceva.

Vrei să fii cel mai bun pentru cei dragi, iar încăpățânarea este doar un mecanism de apărare pentru tine. Știi că ești răbdător, puternic și devotat. Dar ești și tu om și este în regulă să-ți recunoști greșelile.

Puterea ta constă în sensibilitatea ta, te face o persoană mai bună și un prieten mai bun. Prietenii tăi se pot baza pe puterea ta atunci când au nevoie de ajutor, dar ar trebui să te poți baza și tu pe ei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Mit: Prefăcut.

Gemeni, ai o reputație proastă că ești nebunul cu personalități multiple.

Nu ești nebun și nici nu ai o tulburare de identitate disociativă. Ai doar o abilitate uimitoare de adapatabilitate. Poți intra în orice situație nouă fără să te ții de credințe și obiceiuri vechi.

Indiferent dacă trebuie să fii distractiv sau serios sau ambele, poți să te strecori fără efort în această mentalitate. Înțelegerea ta rapidă te ajută să decizi ce e mai bine în orice situație. Puterea ta constă în a fi capabil să absorbi rapid informații și să te aliniezi cu cel mai bun rezultat. 

Citește și: La ce teste te supune pentru a se convinge că tu ești aleasa, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Mit: Nefericit.

Rac, ai tendința de a te plânge pe ici și colo și singurul mod în care îți va plăcea ceva este dacă este foarte specific intereselor tale. Dar asta doar pentru că prioritatea ta numărul unu este confortul.

Dacă nu-ți place ceva, vei anunța oamenii și le vei arăta acest lucru prin expresiile tale emoționale. Când ești sigur de ceea ce îți place, ești 100% dedicat. Nu îți cobori standardele pentru nimeni.

Puterea ta stă în tenacitatea ta. Hotărârea ta de a fi mulțumit este confundată cu o slăbiciune.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leu: Dramatic.

Regina dramei, tu ești! Dacă nu atragi atenția la fiecare 3 secunde, vei intra în panică, chemându-i pe toți din jurul tău să te privească.

Da, îți place atenția, dar asta doar pentru că ești plin de compasiune și îți dorești o conexiune cu ceilalți. Vrei ca inima ta caldă și generozitatea să fie reciproce.

Ai toată această dragoste și prietenie de oferit, iar dacă nu ai cui să i-o oferi, te simți pierdut. Puterea ta constă în abnegația ta. Ești dispus să cedezi cuiva atât timp cât el face același lucru.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Mit: Critic.

Poți fi numit din când în când robot. Îți place ca lucrurile să fie curate și ordonate, în timp ce poți, de asemenea, să îndepărtezi defectele cuiva fără să stai pe gânduri.

Dar nu faci asta din ciudă. Arăți cât de mult îți pasă încercând să-i faci pe alții să fie mai buni. Desigur, nu toată lumea vede această trăsătură a ta ca fiind pozitivă, dar tu știi adevărul.

Vrei ca cei dragi să fie cele mai bune versiuni ale lor. Pui cea mai mare presiune asupra ta pentru a fi mai bun, așa că te aștepți ca și ceilalți să facă la fel.

Deși acest lucru le poate răni sentimentele, intențiile tale sunt pure, deoarece constau în bunătatea ta. Bunătatea ta poate fi înțeleasă greșit din cauza abordării tale critice, dar nu vrei să faci nici un rău.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mit: Pe placul oamenilor.

Oamenii te numesc un vrăjitor fermecător.

Da, știi exact ce să spui și cum să spui, dar intențiile tale nu sunt răutăcioase, vrei ce e mai bun pentru toată lumea. Dacă ai putea toată viața să-i faci fericiți pe alții, te-ai mulțumi cu alegerea ta.

Uneori poți fi indecis, ceea ce poate provoca o anumită furie din partea altora. Puterea ta constă în generozitatea ta. Farmecul tău nu este rău intenționat și chiar nu este vina ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mit: Emotiv.

Oamenii au tendința de a te eticheta drept fostul iubit nebun, dar asta doar din cauza intensității sentimentelor tale.

Simți totul la un nivel mult mai puternic decât oricare alt semn zodiacal, așa că atunci când inima ta este frântă, te doare incredibil de tare, iar acest lucru nu te ajută deloc.

Nu vrei nimic mai mult decât să iubești și să fii iubit. Puterea ta constă în pasiunea ta.

Chiar dacă inima ți-e frântă și simți cum ești efectiv zdrobit, te ridici și încerci din nou. Pasiunea ta te determină să trăiești din nou viața căutând pe cineva care știe că ești un dar divin. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Mit: Neliniștit.

În cazul tău este vorba despre clișeul călătorului care nu este niciodată acasă. Acest lucru poate fi adevărat, dar există mult mai mult la tine decât să fii călător.

Semnul tău zodiacal este sinonim cu poftă de călătorie, dar la un nivel mai profund, ești în căutarea iluminării.

Curiozitatea și idealismul tău intens te determină să cauți răspunsurile la întrebările existențiale. Mai important, puterea ta constă în dorința ta ca toată lumea să experimenteze libertatea. 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Mit: Plictisitor.

Oamenii s-ar putea să te considere un plictisitor, dar nu ești atât de rău precum spun ei. Ești tradițional, conservator și metodic, dar nu ești plictisitor.

Știi că te distrezi cu toți prietenii tăi. Ești mama grupului pentru că știi să fii disciplinat și responsabil, iar fără tine, prietenii tăi s-ar îneca în termene și responsabilități și șanse ratate.

Puterea ta constă în cât de capabil ești să gestionezi lucrurile. Practici autocontrolul în fiecare zi pentru că ambiția ta te împiedică să lași ca totul să-ți explodeze în față din cauza unei mici greșeli.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Mit: Rece.

Ești numit drept un străin insensibil de către alții. Nu numai că poți fi rece, dar ai capacitatea de a te izola de oricine și de toată lumea, inclusiv de familie.

Cu toate acestea, tu știi că acest lucru nu este adevărat. Ai doar o mare teamă de respingere pentru care te pregătești în prealabil, chiar dacă prin asta primești această etichetă. Răceala ta este doar un mecanism defensiv, dar ai o inimă caldă care este plină de sprijin.

Asculți, în același timp fiind capabil să te implici fără a vorbi despre persoana respectivă. Îți pasă la un nivel mai profund pentru că vezi imaginea de ansamblu a lucrurilor. Puterea ta constă în prietenia ta. Nu toată lumea merită să-ți fie prieten și știi asta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Mit: Sensibil.

Ești artistul deprimat și sensibil în ochii altora. Teoria că nu îți asumi niciodată responsabilitatea pentru nimic și că ești artistul înfometat al cărui noroc nu există este o exagerare.

Ești un artist, dar nu ești o victimă. Puterea ta este inima ta mare. Vezi binele în oamenii când alții nu o fac, iar aceasta poate fi o binecuvântare.

Unii oameni încă au nevoie de acest sprijin, chiar dacă au făcut câteva greșeli. Nimeni nu este perfect, după cum bine știi. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod