Katie Holmes, mai sexy ca niciodată. Actrița a pozat într-o rochie de piele pentru coperta unei reviste de modă

Katie Holmes pare să revină în forță în atenția publicului. Actrița în vârstă de 43 de ani, care și-a făcut la începutul acestui an debutul pe covorul roșu alături de noul său iubit, muzicianul Bobby Wooten III, a pozat într-un pictorial pentru publicația DuJour.

Katie a purtat o serie de ținute sexy, inclusiv o rochie Bottega Veneta, din piele de culoare kaki, care se vinde cu prețul de 4500 de dolari, potrivit Daily Mail.

Citește și: Bradley Cooper iubește din nou. Actorul are o relație cu Huma Abedin, fosta consilieră a lui Hillary Clinton


Într-una dintre fotografii, actrița apare în rochia decoltată, stând relaxată pe un fotoliu.


Într-o altă imagine, Holmes demonstrează că are o siluetă impecabilă, purtând o rochie midi tricotată, cu o croială strânsă pe corp.

Ședința foto provocatoare vine la scurt timp după ce Katie și-a făcut publică relația cu muzicianul Bobby Wooten III. Ei au pășit împreună pe covorul roșu de la Festivalul de Film Tribeca, acolo unde actrița și-a prezentat cel mai nou film, „Alone Together”.
Katie a scris, regizat și a interpretat rolul principal din noua producție, care va fi lansată în cinematografe la finalul lunii iulie.

Katie Holmes și basistul din filmul concert „American Utopia” și-au făcut relația publică la sfârșitul lunii aprilie, atunci când au fost fotografiați sărutându-se și îmbrățișându-se în Central Park, din New York.

Imaginile surprinse de paparazzi au dezvăluit că Wooton a cunoscut-o deja și pe mama lui Holmes, Kathy, care li s-a alăturat puțin mai târziu pentru o plimbare în parc și o vizită la Muzeul Guggenheim.

Cei doi și-au dus relația la un alt nivel în luna mai, când și-au făcut debutul împreună pe covorul roșu la Gala Aniversară Moth Bell, la Studiourile Spring din New York.

În prezent, Wooten cântă la bas în musicalul „Moulin Rouge! The Musical” de pe Broadway, iar de curând a cântat la Festivalul Coachella alături de starul pop Carly Rae Jepsen.


Este prima relație publică a lui Holmes de la despărțirea de bucătarul chef Emilio Vitolo Jr., din mai 2021.
Katie a mai avut o relație cu actorul Jamie Foxx, de care s-a despărțit în august 2019. 

În prezent, actrița americană pare să-și fi găsit fericirea alături de muzicianul Bobby Wooten, pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, potrivit unei surse citate de E! News. „Katie este foarte fericită. Se bucură că există cineva în viața ei, iar el este foarte drăguț și se poartă frumos cu ea”, a spus sursa, care a adăugat că relația „merge bine”.

Actrița americană a fost căsătorită cu Tom Cruise din 2006 până în 2012. Ei au împreună o fiică pe nume Suri, în vârstă de 16 ani.

În trecut, Holmes a declarat că prioritatea ei este fiica sa.

„Copilul meu este cea mai importantă persoană pentru mine, iar creșterea ei este prioritatea mea. Este foarte important să fiu prezentă tot timpul și ca ea să aibă o copilărie stabilă, inocentă.
Mă simt binecuvântată că fac ceea ce fac, dar nimic în lume nu este mai bun decât să-ți vezi copilul reușind în viață”, a spus actrița într-un interviu din 2017 pentru Town & Country.

O sursă a dezvăluit pentru People în luna iunie că Suri l-a cunoscut pe noul iubit al mamei sale.


„Bobby o tratează pe Suri ca pe un adult, ceea ce ei îi place foarte mult. Suri are 16 ani și știe ce este iubirea, știe ce este suferința. Ea știe ce înseamnă atunci când doi oameni împărtășesc o conexiune specială și vede acest lucru în cazul mamei sale și a lui Bobby. Este complet de acord cu ceea ce se întâmplă”, a dezvăluit o sursă pentru People.

Relația dintre Suri și tatăl său, actorul Tom Cruise, pare să fie însă una dificilă. Cei doi au fost văzuți ultima dată în public împreună în anul 2013. În 2019, o sursă a dezvăluit pentru HollywoodLife că „Tom își iubește în continuare fiica”, dar situația dintre ei a devenit „complicată”.
„Tom nu a avut niciodată intenția să se înstrăineze de fiica lui atunci când a decis să-și întemeieze o familie alături de Katie, și își dorește să repare relația cu fiica lui într-o zi”, a declarat sursa.

Foto: Hepta; dujour.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod